michal425 0 Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 witam mam pewnie problem gdyż przedwczoraj moja siostra siedząc przed komputerem uderzyła go nagą komputer zsuną się z takiej podstawki i uderzył tyłem i śrubkę od biurka (nie wiem czy to istotne). Komputer się zawiesił albo coś w tym stylu i gyło słychać takie bzzzzyy to chyba dla tego ze grała muzyka. wyłączyłem go szybko i jak chciałem ponownie włączyć to normalnie słychać dźwięki wentylatory się kręcą dysk tez pracuje ale zero obrazu sprawdzałem na integrze to samo monitor od razu sie wygasza. Czy dobrze myślę że to płyta główna poszła z dymem? mój config intel 2X2,5 "2,8" asus p5kpl-am ( lga775) 2x4 gb ramu zasilacz logic 400W dysk 500gb segate gf6400gt czy opłaca się w ogóle inwestować w ten sprzęt czy już nie i co byście polecali zrobić Cytuj Link to post Share on other sites
mszark 36 Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Wyjmij i włóż ponownie ramy Cytuj Link to post Share on other sites
michal425 0 Napisano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2012 wiesz co nigdy bym nie pomyślał że rozwiązanie jest takie proste dziękuję wszystko śmiga jak należy Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts