lor3ddr8d 205 Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Mam dość nietypowy problem, wsadziłem kartę wifi Pentagram do gniazda PCI jednak brakuje jej 2mm żeby weszła do końca gniazda bo blokuje ją śledź w miejscu mocowania do obudowy. Zamiast niej wsadziłem starą kartę dźwiękową i wchodzi bez problemu a wymiary ma podobne. Cytuj Link to post Share on other sites
mrgibbass 226 Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Odegnij sobie tylną blaszkę na dole, bo widocznie nie wchodzi ci w otwór na nią przeznaczony 1 Cytuj Link to post Share on other sites
lor3ddr8d 205 Napisano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Już to zrobiłem wczoraj i dalej nic. Zdejmę jeszcze obydwie strony obudowy i zobaczę w którym miejscu się blokuje. Cytuj Link to post Share on other sites
mrgibbass 226 Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 A dystanse do płyty masz wszystkie jednakowe? Cytuj Link to post Share on other sites
lor3ddr8d 205 Napisano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Wszystkie były jednakowe, prześwit od obudowy też jest identyczny. Dwa sloty dalej siedzi grafika i weszła bez problemu. Mocowanie śledzia w miejscu gdzie przykręcany jest do obudowy opiera się o nią za wcześnie. Karta nie wchodzi do slotu do końca a już dotyka otworu do przykręcenia i tu jest problem. Zaraz się wkur.... i kupię na USB Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts