Skocz do zawartości

Pochwal się co masz w środku!

Recommended Posts

kuki wrzuć proszę aktualne foty swojej budy. Ostatnie widziałem z 680, a po opisie widzę, że trochę się zmieniło :)

A troche się pozmieniało. :D Wrzuce fotki w następnym tygodniu jak oploty przyjdą od darmacza :)

680 już nie mam. Teraz 580 siedzą w budzie. Dwa razy tańsze a wydajność niewiele niższa.

Edytowane przez kuki79

No name bede chyba zawsze. :)

PC ma ok 2 lat i oczywiście był gotowy kupowany gdzieś w supermarkecie , ale jakby nie patrzeć to jest całkiem OK tylko ten zasilacz . ale już doradziłem kupno nowego , także na dniach wujek zmieni . Obudowe mu wyczyszcze i bedzie ok , jemu tylko do internetu potrzebny , a dzieci graja w jakies gierki typu madagaskar 2 itd

ps

zabralem 2 4850 i wsadze w crossfire i zobacze czy bedzie poprawa wydajnosci w trybie x16/x16

jak bedzie slabo to moze zmienie na dniach , black friday mi przepadl z powodu wyjazdu i nic nie kupilem taniej

Edytowane przez okar19

@Up

670-tka nie wystarczała ?

670 wystarczała ale mam zajawkę na modowanie kompa, a karta Gigabyte nie pasowała do mojej koncepcji moda. Komputer wydajny przestał mi wystarczyć, teraz chcę złożyć komputer wydajny i ładnie wyglądający.

i znowu karbon, fajnie wygląda w środku, tego kabla jednego nie dało się schować?

Ten kabel GPU tylko chwilowo tak sobie leży, zapomniałem go schować do zdjęcia. Dzisiaj podłącze kartę to go ładnie schowam i ułożę. Edytowane przez Wooojciech1983

Tak, ma niebieskie PCB ale założę na nią backplate i będzie ładnie. Sapphire ma bardziej obudowany radiator tym czarnym plastikiem z podświetlanym na niebiesko logo, prezentuje się to o wiele lepiej wizualnie niż u Gigabyte. Na Gigusia też miałem backplate ale nie byłem do końca byłem zadowolony z efektu. Przeszkadzał mi za bardzo widoczny aluminiowy radiator patrząc na wprost...

Edytowane przez Wooojciech1983