Skocz do zawartości

Pochwal się co masz w środku!

Recommended Posts

z pamięciami to ciekawa aranżacja, double color

Niezamierzone, niebieską dostałem gratis do obudowy (taka promocja była %-)), czarną dokupiłem później bo akurat taka była w sklepie. Ta niebieska nie bardzo pasuje, myślałem aby zmienić je na białe Vengeance ale szczerze to mi się nie chce skoro to to samo tylko kolor radiatorka inny :P .

Buda ciekawa, ale burdel jest:)

Powiedzial co wiedzal :/ Na pierwszy rzut oka wida ze obudowa nie oferuje mozliwosci schowania okablowania jedyne co pozostalo to spiac okablowanie do zaczepu ktory umiescil producent na bocznej scianie. plyta sie w standardzie microATX wiec pod nia tez za wiele sie ukryc nie da wiec na to co posiada chudy 131080 to i tak niezle :)

Powiedzial co wiedzal :/ Na pierwszy rzut oka wida ze obudowa nie oferuje mozliwosci schowania okablowania jedyne co pozostalo to spiac okablowanie do zaczepu ktory umiescil producent na bocznej scianie. plyta sie w standardzie microATX wiec pod nia tez za wiele sie ukryc nie da wiec na to co posiada chudy 131080 to i tak niezle :)

Ja nie mowie ze moze byc idealnie, ale da sie to zrobic z tym porzadek.Ja do niego nic nie mam, tylko tak powiedzialem.

Nom, kolorowy płyn by się przydał. Zostawiasz jedną grafę i będziesz wodował? Jaką masz chłodnicę?

Chłodnica EK-CoolStream RAD XT 360.

Właśnie się zastanawiam czy zostawić trzy, dwie czy jedną. Do 3 monitorów to w sumie 3 najlepiej ale pomyśle.

Zamiast tego 4-way nie lepiej 690 kupić ? Jakie zastosowania masz do nich?

Raz że gtx 680 taniej wychodzą. Łatwiej je później sprzedać z mniejszą albo zerową stratą. No i duet GTX 680 lepiej wypada niż GTX 690. No i efekt wizualny bezcenny :D

MIałem już dwie gtx 590 i nie za dobrze je wspominam. Już nie chce dwóch układów na jednym PCB.

A i polska flaga w Hall Of Fame :)

12482 pkt.

http://www.3dmark.com/hall-of-fame/3dmark-11-top-extreme-preset/