Skocz do zawartości

Pochwal się co masz w środku!

Recommended Posts

W miarę możliwości upchane jak się dało. Zastanawiam się nad: albo nową obudową z mjsc. na kable pod płytką lub jakieś przedłużki i to ułożyć pod drugiej stronie obudowy pod blachą tudzież skumulować w kieszeni na cd-romy :o

Jedyny plus, że nie widać kabli po założeniu ścianki z oknem. Najbardziej boli brak drugiego kabla 6pin do karty, musiałem podłączyć przez przejściówkę i wyciągnąć dodatkowo schowane kable za kieszeniami cd-romów.

Wg mnie warto kupic jakąś fajną nową budę 

W miarę możliwości upchane jak się dało. Zastanawiam się nad: albo nową obudową z mjsc. na kable pod płytką lub jakieś przedłużki i to ułożyć pod drugiej stronie obudowy pod blachą tudzież skumulować w kieszeni na cd-romy :o

Jedyny plus, że nie widać kabli po założeniu ścianki z oknem. Najbardziej boli brak drugiego kabla 6pin do karty, musiałem podłączyć przez przejściówkę i wyciągnąć dodatkowo schowane kable za kieszeniami cd-romów.

Ooo widzę znajomy panel :) Obudowę jak masz troszkę gotówki zawsze możesz wymienić, do tego przedłużki oplotów, kable puścisz za tacką i będzie ładnie

Może coś takiego  Fractal Design Define R4 z oknem, albo CM690 II Advanced z oknem :) Jest tego troszkę wszystko zależy od tego jaka wpadnie Ci w oko., i od zasobności portfela.

@Greg3or

Yup, chyba zmienię tą obudowę na coś większego :o 

A panel bardzo fajny tylko wypadł mi jeden wentyl z obiegu bo zasilacz za duży >.< Chyba, że jakąś 90 tam na dól zamontować, hmm <?>

Kabelki jakiej firmy? czy są to może kable z dwoma męskimi wejściami czy standardowe wtyczki żeńska/ męska? Edytowane przez kubbak
Nie cytuj zdjęć/multimediów!

Chciał zabłysnąć, nie wyszło. 

Stad szereg pytań odnośnie konfigu itp. 

Daniel (właściciel komputera, patrz link z battlelog) złożył ten sprzęt w 2012

PS aleśmy czujni ;d 

Edytowane przez dodo24x