jacekgothic 18775 Napisano 16 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 wentyle noctuy idą na sprzedaż myślę że w bardzo nie długim czasie planuję zakup czegoś czarnego Słuszna decyzja Będzie w środku jeszcze ładniej. Cytuj Link to post Share on other sites
adam9871 901 Napisano 16 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 hmm co myślicie o sigmie evo , czy też silentiumpc zephyr 140 , lub mistral chodzi mi o niskiej cenie i żeby były w miarę ciche i wydajne Cytuj Link to post Share on other sites
trybcio86 269 Napisano 17 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Oto kilka zmian w mojej budzie coolet cpu i gpu w gory sorry za kable ale nie mam sily i cierpliwosci do nich a ta buda jest koszmarna pod wzgledem ujrycia okablowania http://imageshack.us/f/585/zdjcie0058ep.jpg/ Cytuj Link to post Share on other sites
majkel323 9 Napisano 17 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 A ja znalazłem checina ułożenie kabli Kolejne zdjecie ala shit quality ... http://img20.imageshack.us/img20/9208/20121117112214.jpg Zastanawiam sie nad wyciagnieciem dysku i zostawie go tylko w szynie. Mosze tez zrobic/kupic taka czarna blaszke zeby nie bylo widac tylu Cytuj Link to post Share on other sites
kubapomocny15 242 Napisano 17 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 a kabla 8pin eps lepiej sie nie dało Cytuj Link to post Share on other sites
trybcio86 269 Napisano 17 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 a kabla 8pin eps lepiej sie nie dało jesli chodzi o mnie to nie mam sily teraz z tym walczyc musze zmienic bude na jakiegos corsaira Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18775 Napisano 17 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Jak to czytam, to aż mam ochotę http://emoty.blox.pl/resource/rozwalkompa2.gif NAUCZCIE SIĘ PISAĆ PO POLSKU !!! A ja znalazłem checina ułożenie kabli Kolejne zdjecie ala shit quality ... Zastanawiam sie nad wyciagnieciem dysku i zostawie go tylko w szynie. Mosze tez zrobic/kupic taka czarna blaszke zeby nie bylo widac tylu a kabla 8pin eps lepiej sie nie dało Czasem można popełnić jakiś błąd, ale na publicznym forum pisać takim bełkotem !!! NIE WSTYD WAM ? Przecież tego nie da się czytać, trzeba się domyślać " co autor ma na myśli " W końcu za taki bełkot zaczną się sypać WARNY, w uzasadnieniu przeczytacie " za obniżanie poziomu forum " OMGhttp://emoty.blox.pl/resource/558.gif jesli chodzi o mnie to nie mam sily teraz z tym walczyc musze zmienic bude na jakiegos corsaira !!! Cytuj Link to post Share on other sites
AMD Radeon Team 94 Napisano 17 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 oj tam czepiasz się, może szybko piszą i nie zwracają uwagi na to co piszą , ja też mogę się rypnąć czasem i jakoś nikt mnie od razu nie atakuje w stylu, " Nie Wstyd Wam ?" :P pisanie po polsku także jest trudne Cytuj Link to post Share on other sites
trybcio86 269 Napisano 17 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 A jesli ktos jest dyslektykiem, to tez dostanie warna czy moze przedstawic stosowne zaswiadczenie ? Cytuj Link to post Share on other sites
mayster23 112 Napisano 17 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 (edytowane) No to w takim razie ja zaprezentuje swoją maszynke:) http://iv.pl/images/30841386142040997417.jpghttp://iv.pl/images/93592842652295892033.jpghttp://iv.pl/images/18318417021724676974.jpg Edytowane 17 Listopada 2012 przez mayster23 Cytuj Link to post Share on other sites
AMD Radeon Team 94 Napisano 17 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 to musi tutaj wkleić zaświadczenie od lekarza @up ładnie zrobione heh u mnie to taki rozpierdziel że głowa boli Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18775 Napisano 17 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 A jesli ktos jest dyslektykiem, to tez dostanie warna czy moze przedstawic stosowne zaswiadczenie ? Cytuj Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 17 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Znacie jakiegoś moda, który będzie pytał każdego usera czy ma jakieś choroby? Przykro mi, ale mam to gdzieś. Mamy XXI w. i takie tłumaczenia możecie sobie wsadzić. To nie wyścig, kto pierwszy napisze posta. Naprawdę tak ciężko zacząć zdanie z pieprzonej dużej litery, użyć przecinka, kropki czy polskiego znaku i poświęcić 3 sekundy na sprawdzenie czy nic nie podkreśliło? Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18775 Napisano 17 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 i jakoś nikt mnie od razu nie atakuje w stylu, " Nie Wstyd Wam ?" Ale to jest wstyd, przecież chodziłeś/ chodzisz do szkoły, po co ? Czasem jak coś czytam, kompletnie nie wiem o co autorowi chodzi Cytuj Link to post Share on other sites
trybcio86 269 Napisano 17 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 toczycie boje o poprawną polską pisownie i język, więc równie dobrze powinniscię zakazać używanie obcych jezyków. Co do podkreslenia, to tu się każdy wyraz na czerwono podkreśla bez względu na to czy jest poprawnie napisany czy nie Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18775 Napisano 17 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 toczycie boje o poprawną polską pisownie i język, więc równie dobrze powinniscię zakazać używanie obcych jezyków. Co do podkreslenia, to tu się każdy wyraz na czerwono podkreśla bez względu na to czy jest poprawnie napisany czy nie http://screenshu.com/static/uploads/temporary/yx/4r/ij/5jxlhw.jpg Pewny jesteś ? Cytuj Link to post Share on other sites
M2000 9 Napisano 17 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 No to w takim razie ja zaprezentuje swoją maszynke:)http://iv.pl/images/18318417021724676974.jpg Co to za wentyl z tyłu ? Cytuj Link to post Share on other sites
Wooojciech1983 854 Napisano 17 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 (edytowane) Co to za wentyl z tyłu ? Enermax T.B Appolish Blue Led Edytowane 17 Listopada 2012 przez Wooojciech1983 Cytuj Link to post Share on other sites
currahee 292 Napisano 17 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Mayster23, bardzo ładnie . Co prawda osobiście wywaliłbym wentyl na dole, bo i to nic to nie daje. Niemniej całość prezentuje się wyśmienicie. ---- linia cięcia ------ Co do poprawnego pisania to wszyscy tłumaczą się pośpiechem czy jakimś dysmózgowiem i jest to żenujące. Prawda jest taka, że jesteście tak leniwi, że nawet nie chce się wam zerknąć do słownika albo jesteście tak ograniczeni aby używać słownika w przeglądarce. Ale co się dziwić jak nawet kabli pospinać i ułożyć w obudowie wam się nie chce (wiadomo o kim piszę ) prościej przecież napisać - "nie da się". Wstyd. Cytuj Link to post Share on other sites
trybcio86 269 Napisano 17 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Mayster23, bardzo ładnie . Co prawda osobiście wywaliłbym wentyl na dole, bo i to nic to nie daje. Niemniej całość prezentuje się wyśmienicie. ---- linia cięcia ------ Co do poprawnego pisania to wszyscy tłumaczą się pośpiechem czy jakimś dysmózgowiem i jest to żenujące. Prawda jest taka, że jesteście tak leniwi, że nawet nie chce się wam zerknąć do słownika albo jesteście tak ograniczeni aby używać słownika w przeglądarce. Ale co się dziwić jak nawet kabli pospinać i ułożyć w obudowie wam się nie chce (wiadomo o kim piszę ) prościej przecież napisać - "nie da się". Wstyd. powiedział co wiedział... na codzień korzystasz z telefonu, komputera, różnych środków transportu, wysyłasz sms-y, czyli też jesteś leniwy. Skoro jest coraz więcej rzeczy które, upraszczają życie to czemu z nich mamy nie korzystać, bo wstyd ?! Cytuj Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 17 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 O czym ty pieprzysz? Gdzie leniwość, a gdzie korzystanie z dostępnej techniki? Dużo rzeczy miało upraszczać nam życie, ale zawsze znajdzie się grupa debili, która to spierdzieli. Cytuj Link to post Share on other sites
trybcio86 269 Napisano 17 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 najlepiej nadać wszystkim od debili bo się samemu wszystkie rozumy pozjadało Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Kotecek Napisano 17 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 (edytowane) Skoro jest coraz więcej rzeczy które, upraszczają życie to czemu z nich mamy nie korzystać, bo wstyd ?!To że są to nie znaczy, na szczęście, że trzeba z nich korzystać. Komfort i wygodnictwo kosztuje. Łatwiej zapłacić i mieć wygodnie niż się przemęczyć. Ja lubię się czasem przemęczyć i mam z tego dużą satysfakcję, ze nie idę na łatwiznę Najlepiej używać głowy w doborze środków wygody a nie tym, że jak sa to trzeba korzystać. Dla mnie czasem korzystanie z nich to jest wstyd... np leniwi ludzie jadący autem 500m do sklepu czy poruszający sie tymże złomem po 100m między sklepami. Mają wygodnie a ja mam z nich pompę, bo "kalecy" A co jak by nagle zabrakło środków wygody? Kataklizm, klęska, wojna... Rozpieszczone społeczeństwo by nie wiedziało co robić... Trzeba się trochę zahartować a z tych środków korzystać z umiarem, bo one nas ubezwłasnowolniają... Trzeba korzystać z umiarem i z głowa a nie jak jest to muszę to mieć. Nic nie muszę... korzystam tylko z tego co jest mi potrzebne a z reszty nie. Tu jest głębsza koncepcja (myśl) ale nie chce mi się rozpisywać, tym bardziej że temat nie o tym jest. PS: Nie twierdzę, że korzystanie z techniki zawsze jest tylko wygodnictwem i lenistwem ale w wielu przypadkach tak właśnie jest. Edytowane 17 Listopada 2012 przez krolik_beny Cytuj Link to post Share on other sites
trybcio86 269 Napisano 17 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Tu chodzi o to że, ktoś ma fajna obudowę (docelowo też chcę taką kupić) i mu się ładnie wszystko chowa to myśli że jak w jego się da, to w każdej się musi dać...a jak się nie da, to się jest leniem... Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Kotecek Napisano 17 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Pisałeś ogólnie to się ustosunkowałem tez ogólnie ;p Obudowa i lenistwo to mają raczej mało wspólnego. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts