Skocz do zawartości

Pochwal się co masz w środku!

Recommended Posts

Popróbuj poprzeciągać wszystkie kable przez przepusty i w miare możliwości za tacką płyty pochować niepotrzebne kable. Także kable wentylatorów da się u góry przeciągnąć na drugą stronę - są tam takie małe prostokątne dziurki.

Edytowane przez nissky

Będe musiał jeszcze pokombinować rzeczywiście z tymi kablami bo bude mam od niedawna i tak na szybko chciałem to ogarnąć. Trudniej mi jest przeciągnąć te kable od kontrolera obrotów ale pokombinuje sie :D. Jutro albo góra za 3 dni powinny dojść przedłużki to i wtedy spróbuję wszystko co się da przeciągnąć przez przepusty.

Ja u siebie zdjąłem top i wszystkie kable sygnałowe powes, reset, usb, i kontrolera przeciągnąłem przez taką niewielką prostokątną wnękę której nie widać jak nie zdejmiesz topu. Wszystkie połączenia wentylatorów z kontrolerem wykonałem po za tacką obudowy, także ich nie widać.

Tak wyglądał mój gruchot jeszcze tydzień temu :)

http://img233.imageshack.us/img233/9199/070720121715.jpg

Uploaded with ImageShack.us

A tak wygląda po dzisiejszej modernizacji (dodałem 2GB Ramu oraz wymieniłem chłodzenie na GPU):

http://img96.imageshack.us/img96/8357/170720121725.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Po następnej wypłacie spróbuję ustrzelić nową obudowę:)

Edytowane przez Lewy648
Gość DANNY__79

Ta grafika wygląda jakby miała odpaść pod swoim ciężarem %-)

Ale czysto jest, jak na taką obudowę to cacy :)

e:

a ta kostka z 6pin vga -- wygląda jakby tam był kamień w środku :wariat:

e1:

masakra, aż dam (+) za ten "mod"

Ostatnio większość bud komentuje się: "ogarnij syf i kup przedłużki".

Jakoś nie mam przedłużek i z tym żyje. Ten makaron w obudowie wcale ładny nie jest... poza tym te białe szybko stają się szare i jest jeszcze gorzej :P

To kup jakąś inną budę albo przerób tą %-)

buda dopiero co kupiona więc nie bede zmieniał :P a przerobić...hmm..pomysle ale nie mam pomysłu wgl na to :P