Skocz do zawartości

Pochwal się co masz w środku!

Recommended Posts

Ja niedługo wstawię fotkę swojego starego PC w nowej budzie ^^

A skoro wkradł się temat kontrolerów, to ja chyba znalazłem ideał do mojego ATCSa 840 - http://www.cooling.pl/lamptron-fc5-v2-fan-controller-silver,produkt,552483.html?from_category=31_33

Bardzo dobrze by się wpasował. Możecie mi powiedzieć w jaki sposób podpiąć pod jeden kanał więcej niż jeden wentylator? Bo prawdopodobnie będzie tak - 3 wentyle 120mm na topie, 1 230mm na froncie i 1 120mm z tyłu. Do tego kiedyś dojdzie pompka od LC, a kanały są tylko cztery...

Możecie mi powiedzieć w jaki sposób podpiąć pod jeden kanał więcej niż jeden wentylator?

Podłączyć możesz ,tylko jak skręcisz obroty na minimum 3 wentyli podłączonych do jednego kanału to możesz zobaczyć

dym i ogień :o Już widziałem jak się regulatory palą ;)

No ale ten jest dobrej firmy,więc pewnie wytrzyma :D

ten wentyl od spodu to Ci z czasem ładnie nakurzy, jak nie dasz jakiegoś filtra

Wiem. Ale ja prawie codziennie przy pc grzebie więc raczej nie zdąży się nazbierać :D

30W na kanał, także musi wytrzymać ^^

A poza tym na jeden kanał będą pewnie 2 wentyle. 5 wentyli - 2x120mm, 2x120mm, 1x230mm i jeden kanał zostaje na pompkę :)

Edytowane przez Eklerek

Czesi mają lepiej niż my a co dopiero przeciętny "hamburger".

Przeciętnego "hamburgera" po tygodniu pracy stać na kompa a u nas ... :cenzura:

Najniższa około 1300 PLN śmiechu warte

Jedzenie ,rachunki a o całej reszcie można zapomnieć . Oto polska :cenzura:

Dobrze,że człowiek we własnej firmie zapi***la

Ludzie to tylko narzekać potrafią, co wy myślicie że gdzieś indziej to wam bez roboty dadzą wszystko pod nos? Jak się uczciwie uczyło i ciężko pracuje to się ma, jak się potrafi tylko narzekać to, ani w UK ani w USA wam nie podstawią.