Skocz do zawartości

Pochwal się co masz w środku!

Recommended Posts

boku budy

Bede mial mojego profesjonaliste fotografa pod reka to go poprosze :)

zasiłka (a raczej usytuowanie wentyla)

W druga strone sie potwornie grzeje :)

Jeżeli jest możliwość to po co ma ssać ciepłe z budy ?

Tam nie ma dziurow z dolu :)

przepływomierz u GreQonE

Ciezko bylo go jakkolwiek inaczej zamoncic, najlepiej wyglada jak po prostu wisi, ale balem sie ze moga sie weze poluzowac jak motalem mocno sprzeciorem ;)

Dzisiaj chyba mi padla plyta albo ram tak wogole, wiec wszystko do rozbiorki... :(

Blok swoje waży no i jeszcze obciążony wężami, może coś się poluzowały w gniazdach. Przy skręcaniu bloku do kostek mogą też być naprężenia, posprawdzaj bo może wystarczy ponownie dokręcić.

<pozdro>

Czarne S-ATA są 2 z 4 podłączonych tylko 2 czarne były w zestawie ;) z płytą główną przedłużka fajny bajer daje ładny efekt wizualny jedynie a grafa na razie nie osiągalne z czarny PCB. :/

1. Przedłużka 24 pin 39zł

2. 2 S-ATA kable 20zł

można sobie pozwolić na wymianę żeby osiągnąć lepszy efekt wizualny.

3. Grafa z czarnym PCB kilkadziesiąt stówek. Może pod koniec roku jak gry jakieś konkretniejsze by wyszły bo teraz to bezsens z wymianą grafiki z 570GTX na co mam wymienić 670 czarną ;) W zawodach nie startuje piękności PC :)

Edytowane przez kamar59

zmieniać dobrą grafę tylko dla koloru laminatu to bezsens.

A ja chciałem białego GTX 680 kupować / bo ładna /

Ale dałem sobie spokój %-)

http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/napierala/2012-04-20_-_bialy_geforce_gtx_680/sniezynka_02-m.jpg

Miałem dziś troszkę czsu więc postanowiłem wyciąć w oknie dziurę na BeQuiet'a %-)

Buda przeznaczona na straty więc można ciąć smiało :D Trochę to dziwaczny pomysł ale czego się z nudów nie robi...

Zdjęcie trochę kiepskie bo w nocy robione i plexa upird**na paluchami ale nie chciało mi się już dziś czyścić ;)

Założyłem jeszcze na tył wentyla BQ i schowałem białego ,który był na dole po prawej.

http://images49.fotosik.pl/1529/478a595fd1e6c713.jpg

ojciec ma taki sprzet, a Ty sie bujasz z hitachim? nono :-&gt;

to nie moje hitachi tylko dziadka ;p i co te hitachi ma w ogóle do rzeczy ? : )

ojciec jest wirtualnym ojcem , ale dlugło by o tym opowiadac : D

Edytowane przez okar19