Skocz do zawartości

Pochwal się co masz w środku!

Recommended Posts

@Sony156 Jeśli zależy Ci na zasilaczu pod kolor to Corsair VX550W :D Zastanawiałeś się nad zmianą przedniej, niebieskiej terkotki w swoim CM? Mnie jakoś irytuje na max obrotach (mam kontroler) :(

@Sony156 Jeśli zależy Ci na zasilaczu pod kolor to Corsair VX550W :D Zastanawiałeś się nad zmianą przedniej, niebieskiej terkotki w swoim CM? Mnie jakoś irytuje na max obrotach (mam kontroler) :(

Generalnie niebieską terkotkę włączam sobie tylko w nocy/po wieczór jak jest już ciemno, w dzień wyłączona. Zmienić raczej nie ma na co, bo nie wstawię na przód pomarańczowego podświetlenia. :P CO do zasilacza to nie chce żadnych korsarzy, lubią popiskiwać i głośne dziadostwa. :/

Sony , pokaż też z tyłu, zastanawiam sie jak poradziłeś sobie z tymi kablami ;D

Proszę Cię bardzo, mógł bym to deko lepiej poukładać, ale już mi się nie chce (opaski też mi się już skończyły %-) ).

Sory za jakość. :P

Dołączona grafika

Edytowane przez Sony156

ten kotek najlepszy ^^ ale nie pasuje do wentylatorów w kompie , musiał być go przemalować :wariat:

A paski na grzbiecie to co?

Jest tak 30% czarny 10% szary reszta biały tak fajnie jego korki się układają np czarna plamka szara poświata i biały na zewnątrz ogółem straszny leń.

Wentylatorów? Mam tylko jeden a karta to Pasyw którego "wentyl" według msi działa na 60%/30%

hehehe , widać że MSI naciąga rzeczywistość :P ,no to do 1 wentyla , czyli kociak po tuningu :wariat:

Dać człowiekowi nieodpowiedzialnemu kota i farby :D

Ogółem leń aktualnie leży nie dając mi pościelić łóżka którego i tak nie pościelę.

on po prostu wie że go nie pościelisz więc po co ma się ruszać :P coś ten "muliś" na tym zdjęciu ma taki niebezpieczny wzrok ;D

Miluś tak jak ta kiedyś ogromna hurtownia papierosów Milo

A wzrok ma taki jak bym kogoś obudził podczas super smacznej drzemki popołudniowej.

matt105 - A co do kompa to ty nie miałeś czasem sobie czegoś składać ? Bo temat jakiś był ;)%-)

Ta nawet złożyłem kilka razy droższy i nie wytrzymała płyta :D i przy okazji procka spaliła na szczęście gwarancja to obejmowała a chciałem pobić rekord Benchmark'a w klasie AMD komputer tuż po wymianie sprzedany ponieważ kasy potrzebowałem troszkę.

Nie żeby było że ja jestem Lamka w OC ale powiem tak kiedyś robiono lepsze sprzęty pod OC

ta płyta to nie była sklepówka tylko http://techplanet.pl/produkty/plyty-glowne/asus-crosshair-v-formula-amd-990fx-socket-am3-pciedzwglansata3usb3raidddr3,22914.html

co prawda szkoda no cóż kiedyś wreszcie wyrobię się z kasą itp. bzdetami.

Edytowane przez matt105

Ani z jednym ani z drugim nie mogę się zgodzić, a używam tych zasiłek od lat.

To masz szczęście bo ja też znam kilka przypadków piszczących Corsarzy :(

http://desmond.imageshack.us/Himg43/scaled.php?server=43&filename=08042012009.jpg&res=landing

Ciemna strona mocy mojego PC :D Przepraszam za jakość, nie wiem gdzie posiałem canona :(

Pokaż nam od przodu , A nie pokazujesz pośladki

Haha, od przodu jak każdy CM 690, no może bardziej zakurzony i z Zalmanem ZM-MFC1 Plus :)

Może coś od środka wrzucę, najgorzej że ta nageywarka nie ma SATA :(

http://img534.imageshack.us/img534/2122/img2104nb.jpg