Skocz do zawartości

Pochwal się co masz w środku!

Recommended Posts

Piękny korsarzyk, sam się zastanawiałem nad Carbide 500r, ale jednak obsidiana wziąłem, chociaż żałuję trochę. Naklejkę na górze to byś zerwał bo burzy ład i elegancję tej budy xD. A tak to magnifique! No poza kablami może, no ale to nie jest modu to można pominąć tę kwestię.

Edytowane przez C r 0 w

Hehe, dziękuję. Szkoda że nie masz 600T White sam bym chciał go mieć ale to już za dużo $, ale wracając Twój Corsair też zacny jest, serio!. W ogóle nabrałem dużego entuzjazmu na biały sprzęt mieszany z czarny, świetnie to wygląda.

A co do naklejki pierwsza i ostatnia zostaję na niej, bo w końcu musi być szpan INTEL INSIDE! :D

600T taki drogi? Wydawało mi się, że porównywalny cenowo z Carbide'ami, chociaż mi ogólnie cała Seria Graphite przypomina takie jakieś bąbelki napuchnięte :P(Nie są złe, ale dośc zabawnie się prezentują). Sam może wrzucę jakieś fotki mojej budy, ale tam nieład i chaso, bo się teraz oplotami zająłem i pół kabli skończona a na drugą połowę nie mam już cierpliwości.

Edit. Rzezywiście drogie te 600t tylko nieco tańsze od obsidianów.

Edytowane przez C r 0 w

No wersja WHITE z oknem w proline 699 zł :D, a dla mnie to już ciup za dużo jak na case ;). Graphite są bardziej opływowe, a Carbide jest bardziej prosty/klasyczny - to ma swój plus oczywiście również;). Jednak jeśli 600T kosztował z jakieś 500-550 to brałbym go z wielką chęcią.

Wrzucaj,wrzuacaj foty ;)

Tutaj masz wersję white za niecałe 600zł http://www.morele.ne...twm-wht-397984/ , ja tam też moją kupiłem za 670zł jakoś. A jak chcesz fotę to na razie jedna, bo w sumie niewiele się tam dzieje http://img836.imageshack.us/img836/6333/noszkurw.jpg

Na razie ze starą zasiłką bo seasonica nadal oplatam, no i oczywiście jest też bohater drugiego planu czyli kabel sata. No i bez dwóch bequietów na górze, w sumie nie wiem gdzie one polazły... Co do samej jakości zdjęć to na razie kiepska bo mi tylko jabłuszko zostało do cykania "słit" foci, w środę dopiero odzyskam lustrzankę z uczelni.

Edytowane przez C r 0 w

A jest za 600 zł :D, niestety teraz na zakupy już za późno ;).

No kolego nie wiele pokazałeś, czekam na dodatkowe fotki ;)

Pozdro

PS.

Ten cooler wszystkie banki pamięci zajmuje ?:D

O teraz widzę te obdarty kabel SATA, niech go! ;)

Taa cooler zajmuje wszystkie sloty, dlatego muszę mieć pamiątki "nisko-podłogowe". Mogę niby przełożyć wentyl na tył, ale jakoś mi to na razie nie przeszkadza. Z resztą tak to malowanie ich byłoby bez sensu :P. A kabel się nie obdarł tylko cholerna termokurczka sobie ze mnie zakpiła %-). A więcej fotek dodam po pierwsze jak odzyskam lustrzanke, a po drugie jak już zasiłkę wsadzę prawidłową :P.

Edytowane przez C r 0 w

@iCudi

To PCI-e 6pin obok dysków jest w jakimś konkretnym celu? Zainwestowałbym również w przedłużkę EPS 8pin bo tak pociągnięty kabel przez całą płytę wygląda paskudnie.

Trochę chaos ale to i tak najlepsze co udało mi się osiągnąć w tej mega dużej obudowie %-)

Nie masz się co usprawiedliwiać bo nie ważna jaka obudowa i zasilacz, kable zawsze można upiąć i ułożyć starannie :P.

Cooler Majster dał du*y na całej linii %-)

http://img39.imageshack.us/img39/4027/dsc03474j.jpg

Dobrze że Megahalemsa mogę ściągnąć bez demontażu backplate ;)

A Tu moje wnętrzności %-)

http://img535.imageshack.us/img535/9329/dsc03477sp.jpg

<pozdro>

Dzięki. Tylko, że tych kabli już tak właściwie nie da sie poukładać, bo użytkuję przedni panel audio na obudowie, więc ten kabel musi być, kable od katod już poupychałem też. kabelek od tylnego wentylatora schowałem, teraz mam w planach kupić regulator obrotów do wentylatorów, jaki polecacie do około 62 zł??

Edytowane przez gogoartur

Czemu u Ciebie jest tak mało kabli?

Do korsarza wpięte prawie wszystkie + kaze i inne pierdoły i robi się zamieszanie %-)

Raku napiecie doprowadzasz bezprzewodowo? :)

Taaa z cloud-a mam skraplacz po drugiej stronie %-)

<pozdro>

Edytowane przez RAKU 44

@gogoartur kable można jeszcze lepiej pokładać wystarczy chcieć ja miałem tą samą bude i też uzywam czytnika kart ale na kabel microusb:D Praktyczniejsze i tanie także można zainwestować i pozbyć się kabli w środku,dodatkowa przydało by się malować na Czarno budę a co do kontrolera

http://www.cooling.pl/scythe-kaze-q-35-black,produkt,551990.html?from_category=31_33