dominik9903 36 Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Jestem strasznie ciekaw jak to bedzie z temp Ale bardziej jakie oc Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Ja za bardzo nie patrze na ułożenie każdego kabelka, albo na kolor podzespołów http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20130909223632/dragonball/images/5/50/You-Dont-Say.jpg 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Maxior860 7 Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Nie każdy uważa, że w komputerze musi być wszystko idealne Przykładowo dla mnie kupowanie płyty pod kolor karty graficznej albo coś w tym stylu jest dziwne Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty jacekgothic 18788 Napisano 9 Stycznia 2014 Popularne posty Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 dla mnie kupowanie płyty pod kolor karty graficznej albo coś w tym stylu jest dziwne Hmm... Bez jednego posta na liczniku a już taka wtopa 11 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty luk9400 288 Napisano 9 Stycznia 2014 Popularne posty Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Nie każdy uważa, że w komputerze musi być wszystko idealne Przykładowo dla mnie kupowanie płyty pod kolor karty graficznej albo coś w tym stylu jest dziwne Mnie z kolei dziwią ludzie, którzy nie zwracają uwagi na wygląd komputera, a przesiadują na forach o kompach. 12 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Nowaj 61941 Napisano 9 Stycznia 2014 Popularne posty Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 http://assets0.ordienetworks.com/images/GifGuide/clapping/citizen_cane.gif 11 Cytuj Link to post Share on other sites
Jubno 89 Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Tam ten wyżej ma rację... Edit Może nie na forum, ale np. W takim temacie. Edytowane 9 Stycznia 2014 przez Jubno Cytuj Link to post Share on other sites
Lipton 517 Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 luk9400: nie możesz kategoryzować osób związanych z komputerami. Dla niektórych ważniejsze jest to, co wyświetla im się na monitorze. Co mu po wyglądzie, jak zaraz to co widzisz, w tym iboxie zostanie zasłonięte bokiem od obudowy? Wiem, że w tym temacie moją wypowiedzią nie zyskam aplauzu, ale bądźmy choć trochę wyrozumiali. Dla mnie pokazanie środka takiego PC z niesłychanie kiedyś popularną turbinką (jeszcze) ATI jest istnym powrotem do przeszłości. Cieszy to moje oko bardziej niż efektowne chłodzenia wodne i przedłużki podpasowane pod kolor mobo/obudowy. A koniec spuentuje wypowiedzią pewnego kierowcy: "mógłbym jeździć nawet różowym samochodem, byleby był on szybki". 2 Cytuj Link to post Share on other sites
mulator 3173 Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Zdjęcie tego ATI Radeona wywołało u mnie błogi uśmiech Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 kiedyś miałem HD 3870 x2 , to było wielkie bydle Cytuj Link to post Share on other sites
Maxior860 7 Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Wiecie panowie, nie mówiłem dosłownie o tym wyglądzie, wręcz przeciwnie, fajnie jak ktoś dopieszcza sprzęt i stara się utrzymać porządek w obudowie, jednak w drugą stronę nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu, więc zwracanie uwagi na szczegóły w stylu kabelek od front panelu jest widoczny są bez sensu. Oczywiście nie chce nikogo urazić, bo dla większości jest to hobby Co do mojego PC'ta to do końca stycznia zamierzam zainwestować w jakąś lepszą obudowe i wentylatory, bo to co widzice wyżej to prowizorka i wentyle znalezione na strychu Jeśli chodzi o kartę to macie rację bo to w sumie dziadziuś z 2008 roku i pomimo, że wiernie służy to mam zamiar go wymienić na jakiegoś R9 270X. @Nowaj, jeśli chodzi o te obrazki to nawet nie komentuje bo to zachowanie na poziomie 12 latka, a nie moderatora poważnego forum @jacekgothic, wtopa to znaczy co? Nie każdy pakuje całość pieniędzy w komputer... @luk9400, nie trzeba modować komputera nie wiadomo jak i kupować nowych kart graficznych tylko dla tego że jest ich premiera żeby interesować się komputerami Edytowane 9 Stycznia 2014 przez Maxior860 1 Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Teleskopowy stojak pod kartę trzeba kupić i nic nie będzie się wyginać U siebie miałem mostek SLI jako podpórkę, ale wsadziłem kartę slot wyżej bo zakrywała wentylator na płycie głównej i idealnie spisała się zaślepka na slot rozszerzeń http://i.imgur.com/uoV1AQk.jpg 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 @Nowaj, jeśli chodzi o te obrazki to nawet nie komentuje bo to zachowanie na poziomie 12 latka, Gwoli ścisłości obrazek był jeden. To drugie to .gif... I muszę cię zmartwić, ale chyba jednak skomentowałeś...Jeśli ktoś porównuje estetyczne ułożenie kabli do faszyzmu, to moim skromnym zdaniem na to "poważne forum" trafił raczej przypadkowo. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Maxior860 7 Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 To jest przysłowie człowieku.. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Raczej powiedzenie, którego użycie było wyjątkowo nie na miejscu. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
mynameisBON 338 Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 jednak w drugą stronę nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu, To nie nadgorliwosc, to dbalosc o detale. Slowo klucz: Hobby. 9 Cytuj Link to post Share on other sites
vuodi 1382 Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Dobra Panowie już się tak nie spinajcie. Chłop nowy jest Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 To niech się nauczy, że jak się siedzi w gnieździe wron to trzeba krakać tak jak one 7 Cytuj Link to post Share on other sites
BattleCrit 1065 Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 To niech się nauczy, że jak się siedzi w gnieździe wron to trzeba krakać tak jak one i to jest dobre przysłowie, użyte w odpowiednim miejscu 4 Cytuj Link to post Share on other sites
mynameisBON 338 Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Teraz zostanie dziwakiem 1 Cytuj Link to post Share on other sites
vuodi 1382 Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 @up: Prędzej opuści forum. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty mynameisBON 338 Napisano 10 Stycznia 2014 Popularne posty Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 @up pojdzie na forum akwarystyczne mowic, ze to bez sensu tak przycinac te roslinki i wymieniac wode co tydzien. On ma zlota wybke w kuli ze sztucznym wodorostem i jest git. 11 Cytuj Link to post Share on other sites
Maxior860 7 Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Macie rację, dalej będę śledził temat, ale już się nie wypowiadam bo to nie ma sensu Edytowane 10 Stycznia 2014 przez Maxior860 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mynameisBON 338 Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 @up Wypowiadaj sie (po to jest forum) tylko uwazaj na slowa bo urazles nas, a elita tego nie lubi . Tak powaznie, to masz prawo do krytki, ale daruj sie teksty typu" nie trzeba modować komputera nie wiadomo jak i kupować nowych kart graficznych tylko dla tego że jest ich premiera ...a kto bogatemu zabroni. Ps. Witaj na BMK. Peace 3 Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 (edytowane) @Maxior860 Faktycznie, niefortunny start, ale możesz się jeszcze zrehabilitować kupując każdemu kogo dotknęły Twoje słowa po flaszce i będzie git Edytowane 10 Stycznia 2014 przez gtr76 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts