kiero12 0 Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Witam, znacie może jakąś dobrą firmę, która zajmuje się tzw. marketingiem interaktywnym ? Czyli chodzi mi o stowrzenie nowoczosnego portalu internetowego mojej firmy, poprowadzenie kampanii reklamowej w internecie itp.. Ja słyszałem o firmie Softhis (www.softhis.pl, ale zupełnie nie wiem czy warto z nich skorzystać. Może macie jakieś pomysły? Pozdrawiam i z góry dziękuje Cytuj Link to post Share on other sites
asnex 19 Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Może Abbott ? Cytuj Link to post Share on other sites
OldSmuggler 48 Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Teraz, aby zareklamować się wystarczy dać znać, że planujecie przyjąć Katarzynę Waśniewską czy, że macie 10% złota co rolnik-prezes Amber Gold ukrył. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts