OldSmuggler 48 Napisano 29 Października 2012 Udostępnij Napisano 29 Października 2012 (edytowane) Jakbyś mieszkał w Krakowie to mógłbym ci zrobić adapter molexa na 8 pin CPU za friko. W wysyłkę takiej pierdoły bawić mi się nie chce. Procesor powinien odpalić na 4 pinach, więc potrzebna ci tylko przedłużka 4 pinowa. Do kupienia jak wyżej napisał tarrok111. Edytowane 29 Października 2012 przez OldSmuggler Cytuj Link to post Share on other sites
Maniek87 0 Napisano 29 Października 2012 Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Przypomnę że płyta główna to : MSI B75A-G43 i gościu coś wspominał że płyta może potrzebować dodatkowego zasilania,ale ten kabel który potrzebuję jest za krótki,ogólnie powiem tak że ja się znam na składaniu,tylko na częściach do komputerach ale ich składanie itd to kompletnie zielony jestem.Czy ta płyta potrzebuję dodatkowego zasilania?Chodziło tu o takie wejście(czy tam też trzeba podłączyć jakiś kabel)? http://img248.imageshack.us/img248/9645/whot.jpg Tak jak pisalem nie podlaczyles Zasilania Procesora Tak jak ja tylko ze ja zapomnialem z tego co pamietam to AMD nie potrzebuja dodatkowego zasilania a Intel chyba zawsze Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts