seele 21 Napisano 25 Października 2012 Udostępnij Napisano 25 Października 2012 (edytowane) Ktoś kupował w tym sklepie? ,opinie Edytowane 25 Października 2012 przez seele Cytuj Link to post Share on other sites
AMD Radeon Team 94 Napisano 25 Października 2012 Udostępnij Napisano 25 Października 2012 kontakt tragiczny, brak polskiej obsługi, brak jakiejkolwiek obsługi. napisałem do nich w sprawie metody płatności to odpisali po miesiącu że przepraszają iż mój email trafił do spamu ... olałem ich jak do nich pisać to niemiecki/angielski polskiego nie obczają Cytuj Link to post Share on other sites
mulator 3173 Napisano 26 Października 2012 Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Po angielsku można spokojnie się z nimi dogadać. Kupowałem w tym sklepie i obsługa była na wysokim poziomie. Szybka realizacja zamówienia, zero problemów. Niestety w realnym świecie popularne ostatnio hasło "jesteś w internecie, tu obowiązuje język polski" nie działa Cytuj Link to post Share on other sites
AMD Radeon Team 94 Napisano 26 Października 2012 Udostępnij Napisano 26 Października 2012 To chyba zaczęli sprawdzac spam Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 26 Października 2012 Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Proponuje zrobic inaczej, wybierz sobie produkty z aquatuning, ktore Cie interesuja a nastepnie napisz do cooling.pl prosbe o ich sprowadzenie. Wyjdzie lepiej Cytuj Link to post Share on other sites
AMD Radeon Team 94 Napisano 26 Października 2012 Udostępnij Napisano 26 Października 2012 ja tam nie prosiłem się o nic cooling.pl po prostu kupiłem sprzęt ze słowenii i tyle Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts