samoloty 0 Napisano 22 Października 2012 Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Witam, Chciałbym zakupić Saitek Cyborg Fly 5 i moje pytanie czy jego podwójna przepustnica zadziała na FSX jako dla dwóch osobnych silników (1 i 2)? Cytuj Link to post Share on other sites
mi96 384 Napisano 22 Października 2012 Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Tak, tylko trzeba go odpowiednio skonfigurować. Sam go posiadam i polecam Cytuj Link to post Share on other sites
samoloty 0 Napisano 23 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2012 A czy on ma blokadę przepustnicy? Tak, że jak lecę Cessną 172 to mam przepustnicę jako jeden silnik. Tak jak w Cyborgu X Cytuj Link to post Share on other sites
sql84 0 Napisano 24 Października 2012 Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Z tym FLY 5 jest sporo negatywnych opinii, że niby tandeta, a z drugiej strony, że nie ma nic lepszego ;/ normalnie rozdwojenie jaźni. Pamiętam joysticki za commodore i jakoś nikt nie narzekał Mi się sama konstrukcja tego FLY 5 nie podoba, wolę klimaty WWII, może wiesz coś na temat Steik Aviator ? Również ma 2 przepustnice i wygląda normalnie a nie jak ze statku kosmicznego. Cytuj Link to post Share on other sites
samoloty 0 Napisano 24 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Wiem a Aviatorze, ale on ma złączone przepustnice na stałę. Dlatego wolę chyba to. Cytuj Link to post Share on other sites
mi96 384 Napisano 24 Października 2012 Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Mam tego saiteka bardzo długo. Od Świąt Bożego Narodzenia 2009. Bardzo dobra konstrukcja, regulowana, wygodna. Polecam. Cytuj Link to post Share on other sites
samoloty 0 Napisano 25 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Coraz bardziej się do niego skłaniam. Cytuj Link to post Share on other sites
Kapucynek 167 Napisano 25 Października 2012 Udostępnij Napisano 25 Października 2012 (edytowane) Mam ten Joystick! Używam go do gier na PC -> Battlefield 2, 3 + symulatory. Sterowniki są boskie, możliwości programowania maksymalne. Czułość dobra i o dziwo stabilność też, mimo 3 nóg. Po prostu trzeba umieć trzymać pałąk, tak jak w rzeczywistości. Dokładność? Idealna. Czułość przepustnicy? Też. Bierz spokojnie. By the way mam PS3 i działa też na PS3!! Ale w BF3 (mam BF3: LE PS3) nie działa BTW przepustnica działa do 2 silników. także luz. Istnieje blokada aby "podwójna" zamieniła się w jedną, wystarczy nacisnąć przycisk blokady. Edytowane 25 Października 2012 przez Kapucynek Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 25 Października 2012 Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Mi się sama konstrukcja tego FLY 5 nie podoba, wolę klimaty WWII, Polecisz jakieś ciekawe gry w klimatach WWII? Cytuj Link to post Share on other sites
Kapucynek 167 Napisano 25 Października 2012 Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Battlefield 1942 ? ;p Klasyka. Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 25 Października 2012 Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Chodzi o symulatory lotu? Cytuj Link to post Share on other sites
samoloty 0 Napisano 25 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Dobra, dzięki za sugestie. W najbliższym czasie kupuję. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts