kubagole 40 Napisano 22 Października 2012 Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Witam. szukam jakiegoś programu który by potagował muzyke (Okładki+tekst utwóru ewntualnie wykonwce,gatunek)i zalezy mi aby zrobił on to dla wszytkich utworów ponieważ nie chcem się bawić pojedynczo (szukałem w google,ale jest tego od groma znalazłem coś takiego MP3Tag.) Dzieki za wszelke odpowiedzi.Będzie nagroda + Cytuj Link to post Share on other sites
mi96 384 Napisano 22 Października 2012 Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Miałem do czynienia z wieloma programami, ale właśnie Mp3tag, o którym wspomniałeś jest według mnie najlepszy. http://www.mp3tag.de/en/ Download: http://download.mp3tag.de/mp3tagv252setup.exe 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kubagole 40 Napisano 23 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2012 ok na jakiej zasadzie to działa np:jak by miał utwór bez nazwy to wtedy nie zadziała ?.On taguje nie tylko okładki,ale jak wspomniałem gatunek,wykonwce,rok wydania ? Troche kiepsko bo trzeba znać album aby wyszukało Cytuj Link to post Share on other sites
witchking22 33 Napisano 23 Października 2012 Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Też używam Mp3Tag'a i bardzo sobie go chwalę. Trochę pracy przy nim jest, ale efekt jest taki jaki chcę uzyskać. Tagi, które chcę, okładka i nazwa pliku w takim formacie jakim chcę. Fajną funkcją jest, że z nazwy pliku może dodać taki np. do tytułu i albumu. Gorzej jak nie ma wcale otagowanych utworów, a nazwa pliku to title01.mp3. Ogólnie taguję sam, ewentualnie konwertuję z nazwy pliku na tagi lub odwrotnie. Wolę sam tego dopilnować, żeby kolekcja była odpowiednio uporządkowana. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kubagole 40 Napisano 23 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Ok,dzięki tak jak obiecywałem + Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts