MartinMartinN 16 Napisano 20 Października 2012 Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Witam ,jestem poczatkujacym uzytkownikiem i chcialem postawic platforme WordPress w bazie danych ktora utworzyłem. Wszystko poszlo pomyslnie , tyle, ze nagle zorientowalem sie ze nie chcacy zainstalowalem angielska a nie poslka wersje WordPressa. Postanowilem recznie usunac angielska wersje przez Toatal COmmandera i wtedy nie chcacy sie zagapilem i skasowalem dokladnie cała zawartosc bazy danych a nie tylko WordPressa. Nie ma juz katalogu WWW ani plikow ktore byly dodatkow min index.html. Wykasowalem wiec baze danych i utworzylem nowa baze danych ale to nadal nic nie pomoglo. W bazie danych jest pustka a gdy pzegrywam instalator do WordPressa na serwer to w panelu administracyjnym nic nidac chociaz Total COmmander pokazuje , iz wszystko przegralo sie prawidlowo. Instalator WP oczywiscie nie dziala. CO zrobic i jak przywrocic podstawowe pliki i katalogi ktore byly na samym poczatku przy utworzeniu bazy danych jak www(katalog) czy indexhtml i zeby w panelu administracyjnym widoczne byly rzeczy przegrywane? Pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc - Marcin Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 20 Października 2012 Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Jestes pewien ze dorbze ustawiles plik konfiguracyjny? (config.php czy jak mu tam) Cytuj Link to post Share on other sites
MartinMartinN 16 Napisano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2012 na 100% dobrze, teraz stworzylem katalog www i tam przegralem pliki, ale teraz pojawia sie komunikat: " serwer korzysta z PHP w wersji 4.4.9, lecz WordPress 3.4.2 wymaga co najmniej wersji 5.2.4." Przeczytalem, ze trzeba zmienic obsluge serwera z wersji 4.0 na 5.3 tworzac plik .htacces i wpisujac w nim odpowiednia tresc, ale chyba zle to zrobilem i nadal nie pomoga:/ Ma ktos jakis pomysl? gdzie musze wkleic ten plik .htacces? Co robic? ok , juz naprawilem, chodzilo o o odpowiednia komende w w pliku .htacces:) pzdr Cytuj Link to post Share on other sites
Leksy 0 Napisano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Też miałem taki problem jak stawiałem Wordpressa na serwer Hostpark.pl. Ale dałem rade. Daj potem adres strony żebym móc zobaczyć co tam postawiłeś Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts