po1nt 0 Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Witam, Miałem brać Della Alienware, ale zobaczyłem, iż można oszczędzić jakieś 4k zł biorąc CLEVO z takimi samymi parametrami. Teraz pytanie. Co to za firma? Pierwszy raz o niej słyszę. Czy można na niej polegać i na ich gwarancji? (szczególnie w Polsce). Fajnie by było gdyby wypowiedział się ktoś kto się zna i/lub posiada jakiś laptop firmy CLEVO. Na prawdę się zdziwiłem widząc cenę, dużo można zaoszczędzić dlatego pytam. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
bynio86 12 Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 oo kolego! dzięki Ci za to odkrycie:) fantastyczna opcja moim zdaniem...już zacieram rączki;) Cytuj Link to post Share on other sites
radelgar 200 Napisano 18 Października 2012 Udostępnij Napisano 18 Października 2012 http://www.benchmark.pl/aktualnosci/blue-mobility-laptop-notebook-barebone-sam-skonfiguruj-wywiad.html Teraz pytanie. Co to za firma? Pierwszy raz o niej słyszę.Produkują kadłubki na cały świat pod rożnymi nazwami. Do tego zajmują się produkcją podzespołów dla tak zwanych markowych producentów notebooków. Czy można na niej polegać i na ich gwarancji?Tam masz do wyboru przy konfiguracji parę pakietów gwarancyjnych. i jeśli tym razem Bluemobility wytrzyma na Polskim rynku to nie powinno być żadnych problemów z gwarancją takiego laptopa na terytorium Polski. No i masz jeszcze serwis producenta w Niemczech. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts