Skocz do zawartości

Pożyczka bez BIK - najlepiej 50.000 zł. z minimum formalności (parabank) Którą ofertę wybrać żeby się nie nadziać ?

Recommended Posts

Jak w temacie. Postanowiłem zrezygnować z banku ponieważ ciężko mi cokolwiek uzyskać. Wiem, że parabanki mają mniej korzystne oferty i wysoki procent, ale chciałem się dowiedzieć w jakim parabanku byłoby najkorzystniej ? Może ktoś z was próbował i ma doświadczenie ? Chodzi o pożyczkę bez BIK (niestety mam negatywną historię), oraz możliwie najkorzystniejsze warunki w stylu wysoka kwota pożyczki jaką mogę dostać (najlepiej 50.000 zł. - to by mnie w pełni satysfakcjonowało), termin spłaty ok 8 lat i w miarę znośny procent.

Co sądzicie o tym - http://www.dobrapozyczka.com.pl/

Szukam też na gumtree, na tablicy i w google.

Wyszukałem też - Atut Polska Sp. z o.o.Pożyczki, chwilówki, kredyty bez bik

Na tablicy ogłoszeń kredytów znalazłem też takie coś:

Kredyt do 150 000zł - Decyzja w 10 minut! - Przez internet!

Pragniemy przedstawić Państwu jedną z najlepszych ofertkredytowych w Polsce, z której skorzystało już kilka tysięcy zadowolonychklientów.

link do oferty: www.kredyt.finanse-bankowe.pl

Dlaczego ta oferta jest lepsza od innych?

- korzystne oprocentowanie

- naprawdę minimum formalności (dowód osobisty),

- wysoka przyznawalność kredytu,

- pożyczka od 1 000 zł do nawet 150 000 zł,

- aż 21 dni na odstąpienie od umowy, jeśli zmienisz zdanie (bez konsekwencji),

- czas na spłatę od 6 miesięcy do 8 lat.

Już teraz skorzystaj z BEZPŁATNEJ konsultacji z naszym doradcą.

Wypełnij krótki formularz: www.kredyt.finanse-bankowe.pl

lub

wyślij na nasz email: kredyt@finanse-bankowe.pl

potrzebne informacje:

1. Imię i Nazwisko

2. Numer telefonu

Skontaktujemy się z Tobą w ciągu 24 godzin.

Co sądzicie ? i co radzicie ? Wiem, że trzeba uważać bo już się ludzie nadziali na Amber Gold. Może znacie też firmy, palcówki, których należy unikać ? Gdzie ,,uderzyć". Znacie coś ?

Bierz i uciekaj za granice gdzie Cie nie znajdą, inaczej " każdy para zrobi z Ciebie wała".

Ostatnio w jakimś polskim radiu była audycja gorzkie żale, gdzie ludzie dzwonili i płakali...

Moim zdaniem najlepiej założyć gospodarczą działalnosć, wziasc kredyt, zamknac dzialalnosc, a kredyt splacać...

• 1 rok później...

no ale tak mozesz zrobic jak załozysz pewnie spółke zoo wtedy  kredyt nie jest Twój tylko firmy, a jak firmy nie ma nie ma kredytu;p

Poczytaj artykuł na www.mixpozyczka.pl jest  troche o takich właśnie rzeczach niejasnych. Jest bez BIK i jest odroczony termin płatności, nie poganiają niepotrzebnie jak sie dobrze dogadasz.

Edytowane przez Intryg

Hej,

nikt na ladne oczy 50 000 Ci nie pozyczy, najczesciej takie firmy udzielaja pozyczki pod zastaw czegos duzo drozszego - najczesciej jest to nieruchomosc.

Bardzo czesto chca, zeby uczynic ich wspolwlascicielem nieruchomosci, lub wrecz na nich ja przepisac notarialnie  - nie baw sie w to i jezeli uslyszysz cos takiego to uciekaj.

Oprocentowanie takiej pozyczki nigdy nie jest korzystne, zapytaj o PRSO czyli calkowity koszt pozyczki z wszystkimi oplatami czyli ewentualna oplata przygotowawcza, prowizja, oprocentowanie  itp.Zdecydowanei odradzam Ci jej branie.

Jest bardzo wielu odzustow, ktorzy oferuja pozyczki jezeli np wplacisz x zl na oplate przygotowawcza. Kasa przepada a pozyczki nie ma.

Jezeli jest to mozliwe zaloz firme, postaraj sie o dofinansowanie z dowolnego zrodla - urzad pracy, UE, cokolwiek.

Trudno Cos wiecej Ci poradzic bo podales malo informacji.

Pamietaj ze jezeli firma ktora udzielila Ci powiedzmy pozyczki na 8 lat updanie, z jakiegokolwiek powodu - przekret czy tez nie, to caly Twoj dlug jest wymagalny od razu i jezeli frima miala zaleglosci w ZUS, Skarbowce itp bedziesz mial od rzu komornika na karku.

no ale tak mozesz zrobic jak załozysz pewnie spółke zoo wtedy  kredyt nie jest Twój tylko firmy, a jak firmy nie ma nie ma kredytu;p

Poczytaj artykuł na www.mixpozyczka.pl jest  troche o takich właśnie rzeczach niejasnych. Jest bez BIK i jest odroczony termin płatności, nie poganiają niepotrzebnie jak sie dobrze dogadasz.

jezeli nie mozna zaspokoic sie z majatku spolki ZOO to wierzyciel ma prawo zaspokoic sie z majatku zarzadu/wspolnikow

kurde sorry, odkopalem nekro temat, nie sprawdzilem daty

Edytowane przez bossk
  • 9 miesięcy temu...

Bossk a tu się mylisz bo jest masa instytucji w Polsce, które dają pożyczki bez BIK na duże kwoty. Wystarczy, że wejdziesz sobie na Monetto - http://www.monetto.pl/forum/pozyczki-bez-bik.55/z tym, że nie wiem na jakiej zasadzie potem następuje spłata. Bo jak się domyślam to sporo osób może mieć problem ze spłatą takich zobowiązań, ale skoro ktoś daje to raczej tego nie robi społecznie. Mnie natomiast bardziej dziwią Ci którzy biorą a wiedzą, ze mogą mieć problem ze spłatą. 

Z moich obserwacji wynika, że pożyczki bez BIK stają się w PL coraz popularniejsze z tego względu, że banki zaostrzają kryteria przyznawania kredytów. Trzeba mieć dochody na odpowiednim poziomie, ogólne zadłużenie nie może stanowić 30 czy tam 40% miesięcznych dochodów i jeszcze kilka warunków. W firmach parabankowych nie pytają o takie rzeczy. Zainteresowanych tą tematyką odsyłam do http://www.forum-kredytowe.pl/f150/- tam jest sporo dyskusji na ten temat. Warto wiedzieć z czym będzie sie miało do czynienia.

Tak, pożyczkę "chwilówkę" dostaniesz bez problemu. Weźmiesz 50 000 a do zwrotu będzie 2x albo 3x tyle (albo przyjdzie komornik i siądzie na wszystko)... Jeśli ktoś uważa, że w tym chorym kraju można wyjść dobrze na pożyczce, to jest bardzo naiwny i na takich osobach te złodziejskie firmy zarabiają. Ile było już spraw gdzie ludzie płaczą potem w telewizji, że nie mają środków do życia a do spłaty pół miliona? Czy to w ogóle nie uczy ludzi myślenia? 

Temat stary, ale ciągle na czasie.

• 1 rok później...

Ale to jest całkiem opłacalne. Bo tak mając pożyczkę pod zastaw nieruchomości, ma się zwykle korzystniejsze warunki. Wiecie, niższe oprocentowanie etc. Np. w takiej firmie JanVest (też udzielają takich pożyczek) jest teoretycznie 18%, ale takie 4-5% też jest całkowicie realne. No tutaj zależy od indywidualnych warunków. No i pożyczkę faktycznie dostaje się po kilku dniach. Nie to, że tygodniami czekasz na samą decyzję.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...