Djmnich 80 Napisano 15 Października 2012 Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Witam wszystkich,mam problem,przeinstalowałem system na Viste. Ale po instalacji crysis 2 wystąpił problem. Włączyłem wpisałem cd-key,wszedłem w grę wieloosobową i biorę dołącz do gry a tu.... nie mogę wyszukać żadnego serwera,w filtrze ustawione wszystko by jak najwięcej było wyników. Czy ktoś wie dlaczego nie mogę wyszukać serweru?? Gra oczywiście oryginalna. Link to post Share on other sites
Dariushini0 60 Napisano 15 Października 2012 Udostępnij Napisano 15 Października 2012 muszisz zainstalować najnowszego patcha , ja tak mialem na satrym patchu 1 Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 15 Października 2012 Udostępnij Napisano 15 Października 2012 1. Dziwna sprawa 2. Gra automatycznie przy uruchomieniu wyszukuje patch'a i go instaluje. W tym wypadku 1.9 3. Mało ludzi gra w multi C2. Prawdopodobne jest, że serwery zostały pousuwane. Link to post Share on other sites
Djmnich 80 Napisano 15 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2012 muszisz zainstalować najnowszego patcha , ja tak mialem na satrym patchu Po zainstalowaniu patcha działa wysmienicie. Bardzo dziekuje za pomoc i oczywiście +. Temat do zamknięcia. Link to post Share on other sites
Recommended Posts