Alcuina 0 Napisano 15 Października 2012 Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Witam. Posiadam mulitiroom n. Niestety mam problem z konfiguracją AP. Posiadam: router: link sys WRTU54G-TM AP: AirLive WL-1120AP Proszę o informację czy mój AP będzie współpracował z TV N oraz proszę o ewentualną pomoc w konfiguracji - mogę zamieścić screeny z menu AP. Cytuj Link to post Share on other sites
duli2 1 Napisano 15 Października 2012 Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Posiadasz router i AP... Obydwa urzadzenia masz podłączone, jakoś ze sobą spięte czy jak? Cytuj Link to post Share on other sites
Alcuina 0 Napisano 15 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Posiadasz router i AP... Obydwa urzadzenia masz podłączone, jakoś ze sobą spięte czy jak? Router jest połączony z czarnym dekoderem a AP z białym - multiroom. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts