patrick25567 23 Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Dobry, Myslalem nad kupieniem nowej klawiatury gdyz moja obecna do gier zbytnio sie nie nadaje, szukalem szukalem i sie doszukalem Logitech G13. Nie jest to klawiatura tylko klawiatura do gier bez klawiszy <lool>. chcialem sie spytac czy ktos ma taka klawiature i czy jest to przydatne, dobrze sie na tym gra ? Cytuj Link to post Share on other sites
zwierz_ak 81 Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Mam taką klawiaturę i powiem Ci szczerze, że jestem bardzo z niej zadowolony. Gram na niej ponad 3 lata. Teraz to już nie wyobrażam sobie grać w jakąkolwiek grę za zwykłej klawie. Jest na niej wystarczająco dużo programowalnych klawiszy (75), żeby ustawić na niej każdą grę. Trzy lata temu dałem za nią 300zeta. Ale teraz wyszło coś porównywalnego i kilkukrotnie tańszego. http://www.benchmark...ja-gry-fps.html Można to kupić za ok 50zeta http://www.okazje.in...er-trk-323.html 1 Cytuj Link to post Share on other sites
patrick25567 23 Napisano 14 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Myslisz ze warto kupic tego Logitech czy lepiej tego Tracera ?? Bo slyszalem ze logitech ma bardzo dobry software wszystko mozna w nim skonfigurowac itp Cytuj Link to post Share on other sites
zwierz_ak 81 Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Myslisz ze warto kupic tego Logitech czy lepiej tego Tracera ?? Bo slyszalem ze logitech ma bardzo dobry software wszystko mozna w nim skonfigurowac itp Ja trochę przywiązuję wagę do marki , a skoro wszystko mam logitecha to kupiłem sobie G13, ale jeżeli nie zależy Ci na marce to sądzę, że w zupełności wystarczy Ci tracer. Luknij sobie jeszcze tutaj: http://www.benchmark.pl/aktualnosci/razer-nostromo-keypad-super-kontroler-oduczysz-sie-grac-na-klawiaturze.html Nostromo ma mniej klawiszy i już w RPG wygodnie nie zagrasz. A jeśli chodzi o software G13, to rzeczywiście jest bardzo wygodny i możesz sobie każdy klawisz skonfigurować jak Ci pasuje Nawet zwykłą klawę mam nie najwyższych lotów, bo bardzo rzadko z niej korzystam i nie używam do gier, a gram sporo. Niedawno kupiłem sobie pada Logitech 710, którego używam do RPG, a z G13 korzystam w strzelankach. Cytuj Link to post Share on other sites
patrick25567 23 Napisano 14 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Haha tez mam wszystko od Logitecha i chyba wezme G13 z tego powodu i software'u Cytuj Link to post Share on other sites
zwierz_ak 81 Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Jak kupisz G13, to po kilku dniach pochwal się jak Ci się na niej gra Cytuj Link to post Share on other sites
patrick25567 23 Napisano 15 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Ok ale kupie pod choinke wiec... Cytuj Link to post Share on other sites
zwierz_ak 81 Napisano 15 Października 2012 Udostępnij Napisano 15 Października 2012 eeeeee.... kup sobie dzisiaj. W grudniu będzie jeszcze droższa. Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 16 Października 2012 Udostępnij Napisano 16 Października 2012 zwierzak, Ty mu lepiej napisz o problemach z tą klawiaturą Wszytko jest OK dopóki działa oprogramowanie Logiszajsu. Oprogramowanie się sypnie i masz stylowo świecący kawałek plastiku bo żaden klawisz nie działa. Cytuj Link to post Share on other sites
zwierz_ak 81 Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 zwierzak, Ty mu lepiej napisz o problemach z tą klawiaturą Wszytko jest OK dopóki działa oprogramowanie Logiszajsu. Oprogramowanie się sypnie i masz stylowo świecący kawałek plastiku bo żaden klawisz nie działa. Akurat ja miałem niewielkie problemy z tą klawą, ale to ze względu na częste braki prądu. Tak to jest jak się mieszka na nowym osiedlu, które cały czas się rozbudowuje Mówiłem Ci, że i tak bym kupił nową, bo nie wyobrażam sobie grać w gry na czym innym niż na G13 (u mnie), ewentualnie pad F710 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts