Maksym Słomski 8 Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Już wystukałem odpowiedzi i otwarte też napisałem Ja tam wierzę, że szczerość w końcu zatryumfuje, a nie tylko wierszyki i inne takie (choć to ciekawsza pewnie forma ) Tak patrząc na ich ofertę to i wiosenne połoniny byłyby ciekawe 4000 zł to dość niewiele patrząc na ceny ich ofert od osoby... Np "Na krańcach świata" = 6700 zł + 1800 USD od osoby... Tudzież równie ciekawa "Afryka w kolorze nieba" Aczkolwiek! Nagroda warta 4000zł to nagroda wspaniała - może by było warto zarobić co nieco i dołożyć Ogólnie ofertę mają świetną, ale kupę kasy to kosztuje, jakby się chcieć we dwie osoby wybrać Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ja jestem w trakcie wpisywania odpowiedzi właśnie pomysł z tą wycieczką jest co najmniej ciekawy chociaż tak jak patrzyłem to kalendarz też niczego sobie pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
miedzianek 7 Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Kutfuck;/ Z zapedu na ostatniej stronie nie zauwazylem ze jest pytanie otwarte i wyslalem odpowiedzi;/ da rade to jakos sofnac czy juz dopadam? Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Nie wiem, czy czytaliście regulamin Osoby niepełnoletnie uczestniczące w Konkursie mogą otrzymać nagrody wyłącznie za pisemną zgodą ich opiekunów prawnych, dostarczoną Organizatorowi najpóźniej w dniu odbioru nagrody. Posiedzenia Komisji, podczas którego nastąpi przyznanie nagród Konkursowych, odbędzie się w następującym terminie: 25 stycznia 2010 r. Informacja o wynikach danego Konkursu zostanie zamieszczona na stronie najpóźniej po upływie 7 dni roboczych od odpowiedniego posiedzenia Komisji, o którym mowa w pkt 3.4 Czyli dopiero w lutym możemy się dowiedzieć kto wygrał Cytuj Link to post Share on other sites
Baltazar 0 Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Ciekawa jestem wyników, gdyż opinie użytkowników są dla mnie bardzo ważne i posłużą jako wskazówka w przypadku zakupu nowego sprzętu. Moim skromnym zdaniem nie powinnas sie sugerować wynikami tej ankiety. Dlaczego? A dlatego że po pierwsze kazdy glosował na to co sam kupił a nie na najlepszy produkt a po drugie wiekszosc tych rzeczy to typowo budzetowe produkty które nie grzesza funkcjonalnoscia. Kazdy wie ze asus czy EVGA albo MSI serwuja zdecydowanie lepsze grafiki i mobo a zonar dx jest o poziom wyzej od gamera. Wida co przecietny polak ma w domu, na ile moze sobie pozwolic, ale tytu ankiety a jej zawartosc to 2 zupelnie rozne rzeczy. Cytuj Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Kutfuck;/ Z zapedu na ostatniej stronie nie zauwazylem ze jest pytanie otwarte i wyslalem odpowiedzi;/ da rade to jakos sofnac czy juz dopadam? Ja również się zbytnio rozpędziłem pewnie wypadamy z gry o nic mi nie chodzi tylko o ten kaledndarz Cytuj Link to post Share on other sites
yelch 0 Napisano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 zawsze możecie uzupełnić tutaj na forum wiadomość dotrze do adresata Cytuj Link to post Share on other sites
galisl 0 Napisano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Kutfuck;/ Z zapedu na ostatniej stronie nie zauwazylem ze jest pytanie otwarte i wyslalem odpowiedzi;/ da rade to jakos sofnac czy juz dopadam? Ja również się zbytnio rozpędziłem pewnie wypadamy z gry o nic mi nie chodzi tylko o ten kaledndarz Ja rowniez sie rozpedzilem ,moze jednak ktos zna odpowiedz jak dopisac ta odpowiedz na pytanie ? Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Napiszcie maila do redakcji w tej sprawie. Na górze macie przy logo strony 'kontakt' Cytuj Link to post Share on other sites
Countach 0 Napisano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Moim zdaniem dużym błędem jest prezentacja wyników już podczas głosowania. Założę się, że jest spory odsetek osób niemających pojęcia o danym sprzęcie, a ślepo głosujących na to, co akurat prowadzi (w myśl zasady: skoro większość tak twierdzi, to znaczy, że sprzęt jest najlepszy i już). Przez to sporo fajnego sprzętu tonie w morzu popularniejszego, a niekoniecznie lepszego. Dobrze, że jest możliwość wstrzymania się od głosu, ale wyniki również powinny być ukryte do czasu ich oficjalnego ogłoszenia. Cytuj Link to post Share on other sites
grell 0 Napisano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Kiedy i gdzie pojawią się zwycięzcy konkursu? Cytuj Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Zwyciezcy otrzymali na maila informacje z prośbą o przesłanie adresu, był news o tym Cytuj Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Mimo przeoczenia pytania otwartego w konkursie jednak dostałem kalendarz właśnie przyszedł nie wiem czy pomogła rada kowdipapo ale w każdym bądź razie już wisi na ścianie Podziękował i czekam na "listopad" Cytuj Link to post Share on other sites
zonk1410 0 Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 A ja wyslalem maila tydzien temu w czwartek i dalej czekam Cytuj Link to post Share on other sites
matijas 7 Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 też czekam i nic, wysłałem w dniu otrzymania informacji, nie ma żadnego potwierdzenia, chyba nie zapomnieliście o mnie Cytuj Link to post Share on other sites
rkossa 0 Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Ja również czekam na jakiekolwiek potwierdzenie, wszystkie potrzebne dane wysłałem 26 stycznia Cytuj Link to post Share on other sites
PJSPP 0 Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Ja również czekam na kalendarz. Dane wysłałem także 26 stycznia. Czy są może jakieś problemy z wysyłką? Cytuj Link to post Share on other sites
matijas 7 Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 już wisi, ładnie wygląda wysyłka dhl, śnieg i może stąd opóźnienia Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Napiszcie po prostu jeszcze raz, moze tamten mail nie dzoszedł, albo zgubił się u nich Zdarza się i tak. Cytuj Link to post Share on other sites
rkossa 0 Napisano 10 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Właśnie dostałem kalendarz, dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Link to post Share on other sites
zonk1410 0 Napisano 10 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Ja jeszcze czekam, ale skory rkossa już ma to może i ja jutro będę miał Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts