Skocz do zawartości

Nominacje do Plebiscytu Produkt Roku 2010

Recommended Posts

Już wystukałem odpowiedzi i otwarte też napisałem :P Ja tam wierzę, że szczerość w końcu zatryumfuje, a nie tylko wierszyki i inne takie ;) (choć to ciekawsza pewnie forma :P )

Tak patrząc na ich ofertę to i wiosenne połoniny byłyby ciekawe :P 4000 zł to dość niewiele patrząc na ceny ich ofert od osoby... :D

Np "Na krańcach świata" = 6700 zł + 1800 USD od osoby... Tudzież równie ciekawa "Afryka w kolorze nieba" :P

Aczkolwiek! Nagroda warta 4000zł to nagroda wspaniała - może by było warto zarobić co nieco i dołożyć :P Ogólnie ofertę mają świetną, ale kupę kasy to kosztuje, jakby się chcieć we dwie osoby wybrać :D

Nie wiem, czy czytaliście regulamin :D

Osoby niepełnoletnie uczestniczące w Konkursie mogą otrzymać nagrody wyłącznie za pisemną zgodą ich opiekunów prawnych, dostarczoną Organizatorowi najpóźniej w dniu odbioru nagrody.

Posiedzenia Komisji, podczas którego nastąpi przyznanie nagród Konkursowych,

odbędzie się w następującym terminie: 25 stycznia 2010 r.

Informacja o wynikach danego Konkursu zostanie zamieszczona na stronie najpóźniej po

upływie 7 dni roboczych od odpowiedniego posiedzenia Komisji, o którym mowa w pkt 3.4

Czyli dopiero w lutym możemy się dowiedzieć kto wygrał :D

Ciekawa jestem wyników, gdyż opinie użytkowników są dla mnie bardzo ważne i posłużą jako wskazówka w przypadku zakupu nowego sprzętu.

Moim skromnym zdaniem nie powinnas sie sugerować wynikami tej ankiety.

Dlaczego? A dlatego że po pierwsze kazdy glosował na to co sam kupił a nie na najlepszy produkt a po drugie wiekszosc tych rzeczy to typowo budzetowe produkty które nie grzesza funkcjonalnoscia. Kazdy wie ze asus czy EVGA albo MSI serwuja zdecydowanie lepsze grafiki i mobo a zonar dx jest o poziom wyzej od gamera. Wida co przecietny polak ma w domu, na ile moze sobie pozwolic, ale tytu ankiety a jej zawartosc to 2 zupelnie rozne rzeczy.

Kutfuck;/

Z zapedu na ostatniej stronie nie zauwazylem ze jest pytanie otwarte i wyslalem odpowiedzi;/ da rade to jakos sofnac czy juz dopadam?

Ja również się zbytnio rozpędziłem :D pewnie wypadamy z gry o nic mi nie chodzi tylko o ten kaledndarz :P:D

Kutfuck;/

Z zapedu na ostatniej stronie nie zauwazylem ze jest pytanie otwarte i wyslalem odpowiedzi;/ da rade to jakos sofnac czy juz dopadam?

Ja również się zbytnio rozpędziłem :D pewnie wypadamy z gry o nic mi nie chodzi tylko o ten kaledndarz :P:D

Ja rowniez sie rozpedzilem ,moze jednak ktos zna odpowiedz jak dopisac ta odpowiedz na pytanie :P ?

Moim zdaniem dużym błędem jest prezentacja wyników już podczas głosowania. Założę się, że jest spory odsetek osób niemających pojęcia o danym sprzęcie, a ślepo głosujących na to, co akurat prowadzi (w myśl zasady: skoro większość tak twierdzi, to znaczy, że sprzęt jest najlepszy i już). Przez to sporo fajnego sprzętu tonie w morzu popularniejszego, a niekoniecznie lepszego. Dobrze, że jest możliwość wstrzymania się od głosu, ale wyniki również powinny być ukryte do czasu ich oficjalnego ogłoszenia.

• 3 tygodnie później...

Mimo przeoczenia pytania otwartego w konkursie jednak dostałem kalendarz właśnie przyszedł :) nie wiem czy pomogła rada kowdipapo ale w każdym bądź razie już wisi na ścianie :P Podziękował i czekam na "listopad" :o