Yamakasi51 5 Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Witam! Przejdę od raz do rzeczy,chodzi mi o monitor który kupiłem ok rok temu i mam na niego jeszcze gwarancję ale żałuję że go kupiłem ponieważ wziąłem najtańszą wersję ma ona tylko złącze d-sub,czy jest takie prawo i istnieje taka możliwość aby monitor zamienić w tym sklepie co się kupiło na monitor z wejściem dvi oczywiście z dopłatą,a jeżeli nie to pewnie nie można oddać też monitor prawda? Cytuj Link to post Share on other sites
Fogzu 16 Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 A co się takiego stało? Takiego prawa nie ma, nie po takim czasie Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Rok po zakupie to sobie możesz Cytuj Link to post Share on other sites
owoce morza 1320 Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 przecież są przejściówki z d-sub na dvi Cytuj Link to post Share on other sites
sebul 18 Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 No ja kupilem batonika i jednak mi nie smakuje, moge go wymienic ? Cytuj Link to post Share on other sites
Yamakasi51 5 Napisano 13 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Wiem,wiem trochę głupie pytanie ale będę żałował do końca życia tego zakupu,lecące pasy po ekranie,i ogólnie gorsze kolory ;/ niż na sygnale cyfrowym Cytuj Link to post Share on other sites
marcin1630 21 Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 hahahahahahaha Cytuj Link to post Share on other sites
jarnuszkiewiczm 1096 Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 no tak, najlepiej by było jak sie kupi buty np rok ponosić i oddać bo ci sie jednak nie podobają, weź się zastanów Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 przecież są przejściówki z d-sub na dviPrzejściówki to są ze wszystkiego na wszystko, chodzi raczej o jakość obrazu, ale chyba każdy wie, że kupowanie monitora z wyjściem d-sub to głupota 8) Cytuj Link to post Share on other sites
Yamakasi51 5 Napisano 13 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Przejściówki to są ze wszystkiego na wszystko, chodzi raczej o jakość obrazu, ale chyba każdy wie, że kupowanie monitora z wyjściem d-sub to głupota 8) Szczególnie jak podczas zakupu nie ma się o tym pojęcia Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Szczególnie jak podczas zakupu nie ma się o tym pojęcia Dlatego zawsze interesuj się tematem przed, a nie po dokonaniu zakupu Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Najprościej będzie sprzedać stary monitor na allegro i kupić inny używany z DVI, przy odrobinie szczęścia wyjdziesz na 0 lub mało dopłacisz. Cytuj Link to post Share on other sites
Yamakasi51 5 Napisano 13 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2012 (edytowane) Dzięki wszystkim,którzy do tematu podeszli poważnie,mam tylko nadzieję że ktoś to kupi...jak myślicie taki lg e2260 jeszcze na gwarancji za ilę mogę sprzedać,może pytanie nie adekwatne do tematu ale wolę nie śmiecić zakładając nowy temat. Pozdrawiam! Edytowane 13 Października 2012 przez Yamakasi51 Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 ale wolę nie śmiecić zakładając nowy temat.Właśnie mniej zaśmiecisz zakładając nowy temat, np w dziale wycena Cytuj Link to post Share on other sites
trybcio86 269 Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 a skad wiesz ze to od monitora a nie np od glosnikow ktore masz ustawione kolo monitora( tak zakladam bo ja tak mialem i dzialo mi sie to samo) czy lampki owietleniowej w kazdym badz razie jakiejs rzeczy na prad ktora wytwarza pole magnetyczne ktore moze produkowac takie zaklocenia Cytuj Link to post Share on other sites
Yamakasi51 5 Napisano 13 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2012 (edytowane) Oczytałem już dużo tematów,gdzie ludzie mieli podobny problem i po przejściu na dvi problem zniknął,ciekawe pytanie może jednak ma to coś wspólnego,jutro sprawdzę ale głośniki nie są blisko monitora leżą ok 50cm od niego wyłączone,rzadko używane.Jak głośniki to nawet telefon może takie coś wywoływać,ale trochę dziwne takie podejście,bo połowę rzeczy musiałbym wyłączyć które stoją obok monitora i komputera. @Up -takie pytanie do ciebie,miałeś tak samo to znaczy jak?Też monitor na d-sub i po odłączeniu głośników znikły pasy? Edytowane 13 Października 2012 przez Yamakasi51 Cytuj Link to post Share on other sites
trybcio86 269 Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 ja tam nie awazam tego za problem i glosnikow nie usunalem czasem mi sie na chwile jakies paski pojawia ale zeby to bylo nagminne to nie moge powiedziec a zauwazylem to jak postanowilem postawic glosniki i lampke na biurku czasem mam tez tak ze jak wlacze lampke 20 w na biurku to mi sie przedni panel usc w kompie wylancza ale jak mowie to jest sporadyczne Cytuj Link to post Share on other sites
marcin1630 21 Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Pole magnetyczne powodowalo problemy w monitorach crt, przebarwienia, znieksztalcenia Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts