fenikz 12 Napisano 12 Października 2012 Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Witam, kupiłem nową kartę graficzną, podłączyłem ale komputer dalej traktuje zintegrowaną jako podstawową, a w programie od AMD też pokazuje mi, że zintegrowana jest podstawowa, a nowa wyłączona. Jak to naprawić bo nie mam już pomysłów? Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
DJBOSS 34 Napisano 12 Października 2012 Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Normalnie zmienia się to w biosie, niektóre traktują jako główną tą karte do której jest podpięty monitor. Podaj coś więcej, jaka płyta główna, karta graficzna itd. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
fenikz 12 Napisano 12 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Wszystko było podawane w tym temacie: http://forum.benchmark.pl/topic/58524-tania-karta-graficzna-do-athlon-28-ghz/?do=findComment&comment=687435 a nowa karta to Radeon Gigabyte 6670. Cytuj Link to post Share on other sites
DJBOSS 34 Napisano 12 Października 2012 Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Płyta główna: Gigabyte AM3/AM2+ nic to mi nie mówi tyle widzę w podanym przez Ciebie temacie Tak czy siak - wyłączasz zintegrowaną kartę graficzną w BIOS-e, kabel wpięty do nowej i powinno hulać. Pomijam sprawę zasilacza..... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
fenikz 12 Napisano 12 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2012 pomogło, wielkie dzięki za pomoc, jestem Ci winien nie jedno piwo. Cytuj Link to post Share on other sites
DJBOSS 34 Napisano 12 Października 2012 Udostępnij Napisano 12 Października 2012 spox - pozdrawiam miłego wieczoru Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts