dajmioo 0 Napisano 11 Października 2012 Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Witam mam problem bo nie wiem jak zabrać się za wybór części jedne komputer jest dla mnie i tu macie pełną dowolność co do części ale natomiast 2 komputer jest dla mojego kumpla i chce on jak najmniejszą obudowę ponieważ często będzie on zabierał na różne wyjazdy ale niestety laptop u niego odpada sam powiedział że woli zrobić mały komputer i zabierać go wszędzie gdzie trzeba niż zabierać laptop który ma ograniczenie co do części komputery będą stosowane do gier Cytuj Link to post Share on other sites
ownager 4 Napisano 11 Października 2012 Udostępnij Napisano 11 Października 2012 3 tematy niżej masz dobrego kompa za 6k a dla kolegi zaraz ci ktoś złoży 1 Cytuj Link to post Share on other sites
dajmioo 0 Napisano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2012 dzięki za uwagę , teraz potrzebuje zestawu dla kolegi z jak najwydajniejszymi częściami , do jak najmniejszej obudowy Cytuj Link to post Share on other sites
creatinfreak 48 Napisano 11 Października 2012 Udostępnij Napisano 11 Października 2012 (edytowane) http://www.morele.ne...ry/info/oScr9o/ Coś takiego bym kupił do tej ceny i małych rozmiarach. Do tego prodigy ma uchwyty dzięki,którym łatwo się ją będzie przenosić. Dałem chłodzenie zalmana bo na morelach nie ma żadnych ciekawych. Śmiało można wymienić nawet na noctua d14/phanteks/silver arrow bo się tam zmieszczą Edytowane 11 Października 2012 przez creatinfreak 1 Cytuj Link to post Share on other sites
dark_adi 6 Napisano 11 Października 2012 Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Jak wyzej ale grafe to lepiej Gigabyte GTX670, znikoma rożnica po oc a te zaoszczedzone 3 stowki to bym dolozyl do i7 2600k. Cytuj Link to post Share on other sites
dajmioo 0 Napisano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Kolega stwierdził ze weźmie Radeona Hd 7970 gdyż ma więcej ramu bo 3GB i lepszą szynę bo 384 bity ale dzieki za pomoc temat uważam za zamknięty Cytuj Link to post Share on other sites
creatinfreak 48 Napisano 11 Października 2012 Udostępnij Napisano 11 Października 2012 680 jest wydajniejsza niż 670. Za to i7 jest na tym samym poziome co i5 w grach. Tak więc prosty rachunek. Więcej zyska się na i5+680 Cytuj Link to post Share on other sites
Dariushini0 60 Napisano 12 Października 2012 Udostępnij Napisano 12 Października 2012 http://www.morele.ne...ry/info/oScr9o/ Coś takiego bym kupił do tej ceny i małych rozmiarach. Do tego prodigy ma uchwyty dzięki,którym łatwo się ją będzie przenosić. Dałem chłodzenie zalmana bo na morelach nie ma żadnych ciekawych. Śmiało można wymienić nawet na noctua d14/phanteks/silver arrow bo się tam zmieszczą to chłodzenie `wodne` ssie i wcale nieopłacalne Cytuj Link to post Share on other sites
creatinfreak 48 Napisano 12 Października 2012 Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Wiem,ale napisałem "Dałem chłodzenie zalmana bo na morelach nie ma żadnych ciekawych. Śmiało można wymienić nawet na noctua d14/phanteks/silver arrow bo się tam zmieszczą " Cytuj Link to post Share on other sites
Dariushini0 60 Napisano 12 Października 2012 Udostępnij Napisano 12 Października 2012 a no tak to zamów na techplanet Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 14 Października 2012 Udostępnij Napisano 14 Października 2012 to chłodzenie `wodne` ssie i wcale nieopłacalneDokładnie, CNPS2-LQ to jakaś porażka jest... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts