mst 6010 Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Potrzebuję ściągnąć z tego szrotu simlocka starej ery. Niestety nie mam dostępu do pc, więc kabel odpada. Poskakałem trochę na google i są serwisy, które mogą wygenerować mi kod za 70zł. Jest może tutaj ktoś, kto się na tym zna i pomoże mi w lepszej cenie? Lepiej zapłacić swojemu... Chyba, że jest jakiś inny sposób? Cytuj Link to post Share on other sites
Lukkas 172 Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 (edytowane) Niestety w przypadku tego modelu zostaje zdjęcie tylko serwisowym boxem gdyż jest to blokada BB5. Też nie ma gwarancji że każdy sobie z tym poradzi (zależy od "fachowca") ale warto spróbować gdyż koszt będzie niższy od zdjęcia kodem. W "domowych" warunkach tego się nie zrobi. Kiedyś też była metoda ominięcia blokady za pomocą karty turbo-sim ale to też zależało od wersji softu i były problemy z zasięgiem sieci więc raczej to odpada. Edytowane 9 Października 2012 przez Lukkas Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Dokładnie, najtaniej BOX i nie potrzeba tu żadnego magika także nie ma co tu przesadzać. Ewentualnie jeżeli masz paragon/FV z Ery podejdź do salonu i ściągną go za free. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts