shoguniasty 1 Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Witam ! Mam takie pytanko do was. Czy opłaca się kupować kartę np taką ? Karta graficzna Asus GeForce GTX 670 DirectCU II 4GB DDR5 PCI-E BOX. czy Karta graficzna Asus GeForce GTX 670 2GB DDR5 PCI-E BOX różnica około 200 zł czy faktycznie warto dołożyć i kupić DirectCU II. Jak sądzicie czekam na wasze opinie na ten temat. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Link to post Share on other sites
Gość rezerwuar Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 To te same karty tylko droższa ma 4gb ramu. Cytuj Link to post Share on other sites
BMPlayer 29 Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Moim zdaniem nie warto dokładać 2 GB w zupełności starczy obie karty mają chłodzenie DCU II różnią się tylko ilością pamięci Cytuj Link to post Share on other sites
Yacko 69 Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Bierz wersję 2GB, jeśli grasz maks w 1080p. Polecam Gigabyte WF3. Cytuj Link to post Share on other sites
Modok 24 Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 200zł za 1-2fps w grach? Zdecydowanie nie. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość rezerwuar Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 4gb jest dla osób, które grają na kilku monitorach. Cytuj Link to post Share on other sites
gorgrid 11 Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Ostatnio kupiłem od Gigabyte i musze powiedzieć, że to jest to czego oczekiwałem od karty graficznej, Idle 27st pełnyLoad 62st przy wentylatorach na 37% A granie na tv 42'' to bajka 1 Cytuj Link to post Share on other sites
krawol 0 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 a ja chciałby zapytać się zamiast zakładać nowy temat: Czy mając gtx 670 gigabyte wf3 oc 2gb i grając na rozdzielczosci tylko w full hd + 22 cale wystarczy? Mi głównie o to chodzi czy za 2 lata kiedy wyjdzie jakaś gra może zagrozić mi pamięcią karty? Czy jest ważniejsze taktowanie? PO PROSTU CZY 4 GB NA DŁUŻSZĄ metę jest lepsze? Czy później kiedy będzie gra wykorzystywać te 4 gb ramu to taktowanie będzie słabe? Cytuj Link to post Share on other sites
Wakinashi 31 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 (edytowane) Biorąc pod uwagę "zegary" w grafice GTX 670 oraz fakt że 2gb spokojnie starcza na full hd teraz więc za jakiś czas pewnie też starczy, pokuszę się o wniosek, że prędzej Ci taktowań zabraknie na najnowsze gry za 2-3 lata niż pamięci. p.s. ja na mojej grafice gram na full hd w Skyrima na wysokich i mam stabilnie 58-61 fps Edytowane 8 Października 2012 przez Wakinashi Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts