Skocz do zawartości

Pomoc w wyborze smartfona

Recommended Posts

Witam

Planuje zakup smartfona tak do ok 1000 zł, obecnie zastanawiam się nad HTC Desire C lub HTC One V. Może zaproponujecie mi coś lepszego w podobnej cenie :)

Telefon do dzwonienia, sms, korzystania z internetu i od czasu do czasu jakieś gierki i programy użytkowe.

Edytowane przez emjot

S Advance odpada - nie dostanie jelly beana. Reszta w miare ok (nie wiem jak te soniacze wygladaja z update)

Xperia P raczej tak co do Arc S nie jestem pewien, jest dużo słabszy od XP i SAdv :/

@up

z tego co mi wiadomo, Razr ma średnie wsparcie ze strony update'ów i interfejs któremu zdarza się przycinać, poza tym jego "kanciasta" i ostra budowa nie każdemu pasuje do dłoni.

Edytowane przez Gashu

@up

z tego co mi wiadomo, Razr ma średnie wsparcie ze strony update'ów i interfejs któremu zdarza się przycinać, poza tym jego "kanciasta" i ostra budowa nie każdemu pasuje do dłoni.

Motorolę kupiło Google, myślę że się to zmieni i będzie większe wsparcie..

Chociaż na ICS'ie Razr chodzi ładnie. Co do interfejsu - można zainstalować jakiś launcher np. Apex i przycinki nie mają miejsca. :D

Z designem mogę się zgodzić, ale to i tak kwestia inwidualna, przynajmniej jest porządnie wykonana. :P

Trzeba przyznać, że tą wiadomością Samsung sprawił niemałą niespodziankę. Pełny spis urządzeń, które otrzymają aktualizację do Jelly Bean zawiera następujące modele:

Galaxy Tab 2 7.0

Galaxy Tab 2 10.1

Galaxy Note 10.1

Galaxy S II

Galaxy Note

Galaxy Tab 7.0 Plus

Galaxy S Advance

Galaxy S II LTE

Galaxy Music

Galaxy Chat

Galaxy Ace 2

Galaxy Beam

Galaxy Ace Plus

Galaxy Mini II

Galaxy S DUOS

steelek jak nie jestes w teamacie to sie nie wypowiadaj, po za tym autor nic nie pisze o wyamaganiach wobec wersji andka Edytowane przez foxy97