emjot 1 Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 (edytowane) Witam Planuje zakup smartfona tak do ok 1000 zł, obecnie zastanawiam się nad HTC Desire C lub HTC One V. Może zaproponujecie mi coś lepszego w podobnej cenie Telefon do dzwonienia, sms, korzystania z internetu i od czasu do czasu jakieś gierki i programy użytkowe. Edytowane 7 Października 2012 przez emjot Cytuj Link to post Share on other sites
Gashu 8 Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Zależy czy używane wchodzą w grę. Cytuj Link to post Share on other sites
emjot 1 Napisano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Tylko nowe Cytuj Link to post Share on other sites
Gashu 8 Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Samsung Galaxy Ace2 Samsung Galaxy S Advance czasami można wyrwać nawet S II Sony Ericsson Arc S Sony Xperia P Dobre nowe telefony w tej cenie trochę rzadko się spotyka, ale na upartego jak się szuka to się znajdzie Cytuj Link to post Share on other sites
steelek 46 Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 S Advance odpada - nie dostanie jelly beana. Reszta w miare ok (nie wiem jak te soniacze wygladaja z update) Cytuj Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Motorola Razr? Cytuj Link to post Share on other sites
Gashu 8 Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 (edytowane) S Advance odpada - nie dostanie jelly beana. Reszta w miare ok (nie wiem jak te soniacze wygladaja z update) Xperia P raczej tak co do Arc S nie jestem pewien, jest dużo słabszy od XP i SAdv @up z tego co mi wiadomo, Razr ma średnie wsparcie ze strony update'ów i interfejs któremu zdarza się przycinać, poza tym jego "kanciasta" i ostra budowa nie każdemu pasuje do dłoni. Edytowane 7 Października 2012 przez Gashu Cytuj Link to post Share on other sites
Pl0mi3N 1 Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Chyba najlepszym wyborem będzie galaxy ace 2 i jest pewna aktualizacja do jelly beana. a jak piszesz, że "od czasu do czasu w gierki" to możesz wziąć Lg Swift L7. duzy wyswietlacz, 1 GHz procek, 512 Ram. tylko nie wiadoma jest aktualizacja do jelly beana. Cytuj Link to post Share on other sites
tomek287 0 Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Mam Ace 2 i jestem z niego zadowolony. Za to kumpel ma Swifta L7 i akurat na niego narzeka, że muli. Cytuj Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 @up z tego co mi wiadomo, Razr ma średnie wsparcie ze strony update'ów i interfejs któremu zdarza się przycinać, poza tym jego "kanciasta" i ostra budowa nie każdemu pasuje do dłoni. Motorolę kupiło Google, myślę że się to zmieni i będzie większe wsparcie.. Chociaż na ICS'ie Razr chodzi ładnie. Co do interfejsu - można zainstalować jakiś launcher np. Apex i przycinki nie mają miejsca. Z designem mogę się zgodzić, ale to i tak kwestia inwidualna, przynajmniej jest porządnie wykonana. Cytuj Link to post Share on other sites
Mroczny 105 Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Co do Arc S to nie mogę złego słowa powiedzieć, bardzo przyjemny telefon Cytuj Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Ale w tej cenie można mieć lepszy. Cytuj Link to post Share on other sites
jempierozki 162 Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 S Advance odpada - nie dostanie jelly beana. nie dostanie? nie dawno była informacja że dostanie Cytuj Link to post Share on other sites
foxy97 121 Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 (edytowane) Trzeba przyznać, że tą wiadomością Samsung sprawił niemałą niespodziankę. Pełny spis urządzeń, które otrzymają aktualizację do Jelly Bean zawiera następujące modele: Galaxy Tab 2 7.0 Galaxy Tab 2 10.1 Galaxy Note 10.1 Galaxy S II Galaxy Note Galaxy Tab 7.0 Plus Galaxy S Advance Galaxy S II LTE Galaxy Music Galaxy Chat Galaxy Ace 2 Galaxy Beam Galaxy Ace Plus Galaxy Mini II Galaxy S DUOS steelek jak nie jestes w teamacie to sie nie wypowiadaj, po za tym autor nic nie pisze o wyamaganiach wobec wersji andka Edytowane 7 Października 2012 przez foxy97 Cytuj Link to post Share on other sites
steelek 46 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Coz mi sie zdarzylo widziec wersje pozniejsza. Czesc slabszych telefonow tam nie bylo, za to pojawily sie tablety. Sam juz nie wiem czy S adv dostanie jb. Sa 2 wersje list. W obu jest Ace 2 Cytuj Link to post Share on other sites
foxy97 121 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 s advance jest mocniejszy od ace 2.... Cytuj Link to post Share on other sites
gigabyte 3 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 do 1000zł polecam Ci Galaxy S Advance, którego używałem 1,5 miesiąca. Ace 2 trochę odstaje, od procesora (1000 vs 800MHz), przez ekran (4' SAMOLED vs 3,8'), wbudowana pamięć, do tego wg mnie ładniej wygląda (oczywiście kwestia gustu). Wybór stawiałbym pomiędzy SGS Advance a Xperią P Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts