PboPL 5 Napisano 3 Października 2012 Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Grając dzisiaj w BF3 niechcący połamałem nóżkę w moim logitechu za 50zł i teraz celował bym w coś co nada się do grania, a przy okazji, aby dosyć wygodnie się na niej pisało. Nie chciałbym jakiejś tandety, tylko produkt dosyć dobrej klasy, jednak nie chce wydawać na to majątku, bo to tylko jedna część, z kilku ważnych, które muszę dokupić do mojego komputera. Nie wiem czy kupie ją jutro czy za miesiąc jednak chciałbym wiedzieć w co się zapuszczać. Mój budżet wynosi 200zł chociaż mogę go zwiększyć o 50%, ale tylko w przypadku na prawdę wart swojej ceny produktu, lecz jak już wspominałem mam jeszcze inne komponenty do zakupu stąd, tylko tyle. Liczę na dość sensowne propozycje. Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 3 Października 2012 Udostępnij Napisano 3 Października 2012 razer arctosa, jeden z lepszych modeli pod kątem jakość/cena, tylko tą badziewną podstawkę pod nadgarstki trzeba odkręcić i robi się na prawdę wygodna Cytuj Link to post Share on other sites
PboPL 5 Napisano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Z razerów nie schodzą przypadkiem napisy z przycisków? Nie raz widziałem, że ktoś tu to pisał na forum. Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 3 Października 2012 Udostępnij Napisano 3 Października 2012 moją mam już z półtorej roku, jest po dwóch "praniach" i napisy jak nowe Cytuj Link to post Share on other sites
Rexlu 170 Napisano 3 Października 2012 Udostępnij Napisano 3 Października 2012 PboPL - taki bubel tylko jest w zwykłej razer lycosa z tym miękkim materiałem. Ta guma po jakimś czasie schodzi. Co do arctosy to również polecam tylko weź wersje silver Sam osobiście mam razer lycosa ale mirror ze wzgledu na te przyciski ze zwykłej które się zdzierają Cytuj Link to post Share on other sites
gustine 1003 Napisano 3 Października 2012 Udostępnij Napisano 3 Października 2012 sidewinder x4 http://allegro.pl/microsoft-sidewinder-x4-usb-qwerty-polskie-znaki-i2671403175.html Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts