AccessiVb 0 Napisano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Powiedzmy że do 50 zł jeden 140 mm Cytuj Link to post Share on other sites
Rexlu 170 Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 arctici są fajne f12 i f14 tanie a dobre i a miarę ciche ; ) sam mam i za tą cenę to chwalę jak najbardziej. Cytuj Link to post Share on other sites
bodek_ 27 Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 (edytowane) No to AC F12 i AC F14 tylko one nie mają podświetlenia. Na upartego możesz sobie je podświetlić np. takim laserem. Jeszcze ewentualnie Fractal Design jednak to już inna cena. Edytowane 4 Października 2012 przez bodek_ Cytuj Link to post Share on other sites
Rexlu 170 Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Można, btw drogie te z linku F12 i F14. Pamiętam że f12 kupowałem gdzieś za 16zł. Ja tam mam ledy do obudowy wsadzone, pasek led własnej roboty na molexa i też jest ładnie bo jest ukryty Cytuj Link to post Share on other sites
AccessiVb 0 Napisano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Wspominacie o Fractalach, warto kupować je za taką cenę ? A co do oświetlenia obudowy też przydały by się jakieś rady, ale to już chyba nie w tym dziale ? Cytuj Link to post Share on other sites
Rexlu 170 Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Katody kupujesz, bądź paski led i lutujesz i na molexa i wio . Pięknie i tanio. Znajdziesz podobne tematy na forum, nie dawno było a się tam na ten temat rozpisywaliśmy. Cytuj Link to post Share on other sites
zly_niedzwiedz 0 Napisano 15 Października 2012 Udostępnij Napisano 15 Października 2012 To żeby nie tworzyć nowego tematu,a pytanie w zasadzie bardzo podobne Chciałbym wymienić wentyl na spartanie pro, bo świszczy jak szalony, co polecicie w okolicach 50zł by było ciche i wydajne? Wentylatorek winien mieć 92 mm :)a ze 120 wybiorę coś co było wcześniej opisywane jako wyciągający z góry obudowy Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 16 Października 2012 Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Albo ma być cicho albo wydajnie, nie da rady połączyć tych dwóch założeń A z porządnych wentylatorów 92 mm z PWM jako minimum rozważ np. Arctic F9 PWM a optimum to np. Noiseblocker PEP Cytuj Link to post Share on other sites
zly_niedzwiedz 0 Napisano 16 Października 2012 Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Super, dziękuję porozglądam się za nim Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts