magnes22 0 Napisano 2 Października 2012 Udostępnij Napisano 2 Października 2012 (edytowane) Witam, szukam TV LED 42-46 cali w granicach 2500zł. Chodzi mi głównie o jakość wyświetlanego obrazu oraz obsługę róznych formatów wideo przez USB. Telewizor głównie do gier na Xboxa i filmów przez USB, w mniejszym stopniu do telewizji. 3D i internet nie jest mi zbyt potrzebne. I czy różnica pomiędzy 100hz a 200hz jest naprawdę widoczna? Co sądzicie o tym TV LED Samsung UE46EH5300? Cena ok 2400zl Edytowane 2 Października 2012 przez magnes22 Cytuj Link to post Share on other sites
yashek 0 Napisano 3 Października 2012 Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Na pierwszej stronie są dwa tematy już utworzone o podobnym klimacie. Generalnie Panasonic seria TX-P42... , -G lub -S, ja ostatnio zamówiłem -U, bo tamte ciężko dostać. Jeszcze nie widziałem Cytuj Link to post Share on other sites
kbrbabzbtb 1123 Napisano 3 Października 2012 Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Kupiłem tydzień temu: Panasonic 42" LED Viera TX-L42E5 Póki co jestem zadowolony, bardzo ładny obraz. Na minus brak FullHD po łączu VGA, tylko przez HDMI. Ponoć wszystkie panasoniki to mają. Cytuj Link to post Share on other sites
magnes22 0 Napisano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Na pierwszej stronie są dwa tematy już utworzone o podobnym klimacie. Generalnie Panasonic seria TX-P42... , -G lub -S, ja ostatnio zamówiłem -U, bo tamte ciężko dostać. Jeszcze nie widziałem Chodzi mi o LCD LED a te panasonici TX-P42 to plazmy. A co do tych tematów to przeglądałem je i nie ma nic w nich co by pomogło mi wybrać odpowiedni TV, poza opiniami co jest lepsze plazma czy LED (a to mnie nie dotyczy bo ja szukam LEDa). Także potrzebuję LCD LED najlepiej 46 cali Cytuj Link to post Share on other sites
verul 373 Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Z tymi Hz zapewniajacymi plynnosc ruchu jest roznie. Jedni sobie chwala, inni narzekaja. Jak to jest trzeba zobaczyc w konkretnym tv, bo w roznych moga wygladaac roznie. Ja mam doswiadczenie jedynie z 400 Hz i powiem, ze obraz jest plynniejszy i lepiej sie go oglada niz przy standardowych 50Hz. Zwlaszcza to widac jak kamera sie przemieszcza po krajobrazie. Ale czy bedzie roznica pomiedzy 100 a 200 i czy bedzie na plus czy minus tego Ci nie powiem. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts