19arek93 0 Napisano 9 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Jest poniedziałek i co?! I nie ma! Panowie czekamy, ja odświeżam stronę co 15sek Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 9 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Pewnie redakcja zajęta jest artem o PII X4/X3 na AM3, w końcu dziś premiera Link to post Share on other sites
procek 2 Napisano 9 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Sam jestem ciekawy, jak wypadnie Phenom II X3 w testach, bo zamierzam niedługo zmienić procesor i mobo - myślałem o Intelu, ale może zmienię zdanie Bo na PCLabie to ten X3 wypadł podejrzanie dobrze - czasem lepiej niż Phenom II 940 Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 9 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ja na Laba nie wchodzę, chyba że chcę się pośmiać Polecam test na egiełdzie, dużo testów i wiarygodne wyniki Link to post Share on other sites
crazybob 0 Napisano 9 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Sam jestem ciekawy, jak wypadnie Phenom II X3 w testach, bo zamierzam niedługo zmienić procesor i mobo - myślałem o Intelu, ale może zmienię zdanie Bo na PCLabie to ten X3 wypadł podejrzanie dobrze - czasem lepiej niż Phenom II 940 Taki duży facet, a w bajki wierzy... Natomiast zastanawiam się gdzie jest ten artykuł o sprzęcie carnivora... Pies go pewnie zjadł... Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 9 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Zostawili sobie na później. Coś czuje że w okolicach środy do wypuszczą z klatki :mrgreen: Link to post Share on other sites
procek 2 Napisano 9 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Na egiełdzie Intel miażdży te nowe Phenomy w prawie wszystkich grach... co też jest zastanawiające. Link to post Share on other sites
grynkowski 0 Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Jedno z założeń akcji wskazywało że zmodernizujecie jeden komputer miesięcznie ale widzę że to raczej nie jest możliwe Oby choć w tym tygodniu pojawiło się jakieś info bo ta edycja trwa i trwa. Link to post Share on other sites
crazybob 0 Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Jaki Intel? Bo chyba nie procesory z serii Q9xxx? Procesory oferują podobną wydajność, natomiast co do samych testów, ja wolę testować osobiście bo dzięki testom na różnych portalach internetowych dobrze nigdy nie wychodziłem, a że przed zakupem mam możliwość przetestowania niektórych podzespołów u znajomego właściciela sklepu z mojego miasta, to testuję na własną rękę i powiem Ci, że w 65% wszystkie te testy są gów...o warte Lepiej jest samemu się przekonać niż wierzyć komuś. To tak samo jak z pracą, wszędzie dobrze płacą gdzie nas nie ma, a jak już tam pracujemy okazuje się co innego Link to post Share on other sites
procek 2 Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Dokładnie to interesuje mnie E8400 vs X3 720, bo niedługo zmieniam płytę i procesor i się zastanawiam pomiędzy tymi dwoma. No i czy XP Pro 32-bit obsłuży 3 rdzenie? Link to post Share on other sites
crazybob 0 Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Dokładnie to interesuje mnie E8400 vs X3 720, bo niedługo zmieniam płytę i procesor i się zastanawiam pomiędzy tymi dwoma. No i czy XP Pro 32-bit obsłuży 3 rdzenie? Obsłuży, a dlaczego miałby nie obsłużyć Nie ma z tym zadnych problemów. X3 720 prezentuje trochę wyższy poziom od tego E8400, widziałem gdzieś pierwszą mini-recenzję, na overclocking.net bodajże no i fakt z posiadania dodatkowego rdzenia. Jeżeli o mnie chodzi nie ma sensu pchać się już w dwa rdzenie... Link to post Share on other sites
grynkowski 0 Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Widzę że dyskusja zeszła na inne tory A relacji na stronie głównej jak nie było tak nadal nie ma. Wie ktoś kiedy się wkońcu czegoś nowego dowiemy? Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Może załóżcie sobie nowy temat o tym który procesor lepszy i gdzie są wiarygodne wyniki, a nie offtopujcie w tym temacie Może Carnivor wie coś od redakcji kiedy będzie relacja ??? Bo chyba rzeczywiście będziemy czekać kolejne trzy tygodnie na to Link to post Share on other sites
carnivor 0 Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Może Carnivor wie coś od redakcji kiedy będzie relacja ??? Bo chyba rzeczywiście będziemy czekać kolejne trzy tygodnie na to Niestety nie wiem Sam też czekam bo jestem ciekawy jak ten artykuł będzie zrobiony i jak będzie wyglądał filmik z modernizacji... Link to post Share on other sites
crazybob 0 Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Może załóżcie sobie nowy temat o tym który procesor lepszy i gdzie są wiarygodne wyniki, a nie offtopujcie w tym temacie Może Carnivor wie coś od redakcji kiedy będzie relacja ??? Bo chyba rzeczywiście będziemy czekać kolejne trzy tygodnie na to A Ty kto? Moderator? Jak widzisz, ani widu, ani słychu o zestawie Carnivora, więc dyskutujemy na inny temat, nikt ci nie każe tego czytać. Link to post Share on other sites
olo163 1264 Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Bez nerwów Panowie Link to post Share on other sites
crazybob 0 Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ja się wcale nie denerwuje Link to post Share on other sites
haczyk90 0 Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Może załóżcie sobie nowy temat o tym który procesor lepszy i gdzie są wiarygodne wyniki, a nie offtopujcie w tym temacie Może Carnivor wie coś od redakcji kiedy będzie relacja ??? Bo chyba rzeczywiście będziemy czekać kolejne trzy tygodnie na to A Ty kto? Moderator? Jak widzisz, ani widu, ani słychu o zestawie Carnivora, więc dyskutujemy na inny temat, nikt ci nie każe tego czytać. A Ty to kto, dziecko? Wystarczy przeczytać nazwę tego tematu aby się domyślić, że jednak w błędnym miejscu dyskutujecie o nim. Wystarczy tutaj odrobina logicznego myślenia... Swoją drogą wiele osób chce przeczytać artykuł... Niech redakcja nie zasypia... Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Dzięki haczyk, to samo chciałem napisać Co do offtopujących userów, moderatorem nie jestem, ale A.Michalski jest, więc mogę go prosić o interwencję. Po prostu to nie jest miejsce na dyskusje, który test wiarygodny i czy lepsze trzy rdzenie AMD czy dwa Intela. Jak na razie dodali artykuł o 'nowej' karcie graficznej, może jeszcze w lutym zobaczymy ten artykuł Link to post Share on other sites
crazybob 0 Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Może załóżcie sobie nowy temat o tym który procesor lepszy i gdzie są wiarygodne wyniki, a nie offtopujcie w tym temacie Może Carnivor wie coś od redakcji kiedy będzie relacja ??? Bo chyba rzeczywiście będziemy czekać kolejne trzy tygodnie na to A Ty kto? Moderator? Jak widzisz, ani widu, ani słychu o zestawie Carnivora, więc dyskutujemy na inny temat, nikt ci nie każe tego czytać. A Ty to kto, dziecko? Wystarczy przeczytać nazwę tego tematu aby się domyślić, że jednak w błędnym miejscu dyskutujecie o nim. Wystarczy tutaj odrobina logicznego myślenia... Swoją drogą wiele osób chce przeczytać artykuł... Niech redakcja nie zasypia... Starsze dziecko od Ciebie. I nie bądź taki do przodu bo ci tyłu zabraknie. Link to post Share on other sites
Andrzej Michalski 1 Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Widzę, że się już wszyscy denerwują :| Jak przyjdzie jego kolej, to się ukaże. Tymczasem spokój na sali, bo się posypią ostrzeżenia Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 12 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 A czy jest już gotowy i tylko czeka na ukazanie się na stronie głównej, czy może jeszcze trwają nad nim prace Link to post Share on other sites
ZeTek 0 Napisano 12 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Budują napięcie. Może będzie w sobotę z okazji walentynek. Sam czekam na artykuł i kolejną osobę, która doczeka modernizacji. Link to post Share on other sites
zonq92 0 Napisano 12 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Budują napięcie. Może będzie w sobotę z okazji walentynek. Sam czekam na artykuł i kolejną osobę, która doczeka modernizacji. W sobote to załoga redakcji będzie zajęta obchodzeniem walentynek ze swoimi partnerami... Ja stawiam na poniedziałek Link to post Share on other sites
crazybob 0 Napisano 12 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 A ja zaczynam obstawiać marzec :| Link to post Share on other sites
Recommended Posts