_nick_ 19 Napisano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 To raczej pytanie do redaktorów Link to post Share on other sites
Andrzej Michalski 1 Napisano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Pytanie do moderatora kiedy będa jakieś pierwsze newsy na temat tej modernizacj?Moderator niestety nie jest wtajemniczony w szczegóły tego projektu :|, ale zapewne lada dzień. Link to post Share on other sites
axxx1 0 Napisano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Ciągle czekamy, może jakiś mały "przeciek"?? Link to post Share on other sites
carnivor 0 Napisano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Ciągle czekamy, może jakiś mały "przeciek"?? Też chciałbym jakiś przeciek ale Tomek jest nieugięty... Link to post Share on other sites
zonq92 0 Napisano 1 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Wiecie co mi sie wydaje? Że bedzię bardzo szokująca zmiana, zmienią obudowe i zasilacz ! Link to post Share on other sites
haczyk90 0 Napisano 1 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Wiecie co mi sie wydaje? Że bedzię bardzo szokująca zmiana, zmienią obudowe i zasilacz ! Ta, i jeszcze mu monitor dołożą bo nie mieli co zrobić z resztą kasy. Takie żarty to sobie odstaw na bok. A Tomek niech się pospieszy, ciekawi jesteśmy jego czarów Link to post Share on other sites
zonq92 0 Napisano 1 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 heeh, nie bulwersuj się tak, to był żarcik na rozluźnienie atmosfery, wyluzuj troche kolego Link to post Share on other sites
Cybul2 1 Napisano 1 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Też jestem bardzo ciekawy wyników pracy ekipy Benchmark.pl. Ciekawe co z tego wyjdzie Link to post Share on other sites
axxx1 0 Napisano 4 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 No panowie, czas leci, gotów jestem uwierzyć że dopadł Was kryzys i tekstu nie będzie... Carnivor napisz chociaż jak bardzo w 10-cio punktowej skali jesteś zadowolony? Link to post Share on other sites
carnivor 0 Napisano 4 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ponieważ komputer dotarł do mnie dzisiaj (a w domu będę wieczorem) dlatego jutro podzielę się wrażeniami. Chyba że Tomek woli aby nic nie ujawniać do momentu publikacji na benchmark.pl ? Link to post Share on other sites
zonq92 0 Napisano 4 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 nareszcie ciekaw jestem modernizacji i przyrostu wydajności ;D Może artykuł zostanie opublikowany jeszcze dzisiaj, miejmy nadzieje . Link to post Share on other sites
haczyk90 0 Napisano 4 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ja to od razu pogratuluje koledze mam nadzieje, że jakaś flaszka będzie Link to post Share on other sites
crazybob 0 Napisano 5 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 No... Nareszcie! Już zaczynałem myśleć, że komputer dostaniesz w 2010 roku Link to post Share on other sites
haczyk90 0 Napisano 5 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Carnivor chyba nie ucieszony, do tej pory się nie odezwał o komputerku... Link to post Share on other sites
crazybob 0 Napisano 5 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Gdybym ja miał kompa za darmo upgrade'owanego sam bym się nie odzywał przez co najmniej tydzień, bo ten czas poświęciłbym na testy Link to post Share on other sites
haczyk90 0 Napisano 5 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ja się odezwałem po 2 godzinach chyba Ciekawe, czy będzie takie szczęście jak u mnie Link to post Share on other sites
crazybob 0 Napisano 5 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Chyba każdy byłby szczęśliwy jakby mu część kompa za darmo zlożyli Swoją drogą benchmark.pl też mógłby już relację ze składania tego kompa pokazać, bo ciekawi mnie co mu tam upchnęli Link to post Share on other sites
carnivor 0 Napisano 6 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Gdybym ja miał kompa za darmo upgrade'owanego sam bym się nie odzywał przez co najmniej tydzień, bo ten czas poświęciłbym na testy Troszkę w tym prawdy jest A co do kompa to mam nic nie ujawniać do chwili pojawienia się newsa w serwisie i dlatego tak cicho siedze. Choć ciężko mi jest ciężko utrzymać taką tajemnicę Link to post Share on other sites
haczyk90 0 Napisano 6 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Napisz chociaż, czy opłacało się czekać i czy flaszka to nie za mało Link to post Share on other sites
carnivor 0 Napisano 6 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 BAAARDZO opłacało się czekać !! A jedna to rzeczywiście za mało Link to post Share on other sites
haczyk90 0 Napisano 6 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 To gdzie robisz bibke? Hehe Poza tym orientujesz się kiedy będzie artykuł? Link to post Share on other sites
carnivor 0 Napisano 6 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 To gdzie robisz bibke? Hehe Poza tym orientujesz się kiedy będzie artykuł? Jak będziesz kiedyś w Przysusze pod Radomiem lub w Łodzi to zapraszam A co do artykułu to pytanie do Tomka. Może dziś Link to post Share on other sites
crazybob 0 Napisano 6 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Najpierw czekaliśmy 3 tygodnie, zanim złożyli Ci kompa i odesłali, a teraz będziemy czekać kolejne 3 tygodnie, zanim sklepią tego newsa Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 7 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Artykuł powinien pojawić się w poniedziałek, miejmy nadzieję że nie później Może Carnivor podeśle coś na PW ??? :twisted: Link to post Share on other sites
carnivor 0 Napisano 7 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Wolałbym nie narażać się Tomkowi Poczekajmy do poniedziałku gwarantuję że warto. Link to post Share on other sites
Recommended Posts