Skocz do zawartości

Call of Duty: Modern Warfare 2 - Problemy

Recommended Posts

Desert Eagle, w czasie wczytywania lvl. było info :)

To wiem, tak samo jak z Berettą :P

Tylko trzeba trochę w niego postrzelać, żeby był jakiś efekt :P Lepszy jest granatnik lub Claymore jeśli jest :)

jaka pompa dziś mi się zaktualizował steam i mw2 przez parę dni nie miałem neta grałem sobie w single offline dziś włączyłem steam poszły update i coo yyyy multi po włączeniu zawiecha na 20sekund myszka nie daje znaków życia a nagle działa single to samo czarny ekran cisza.... i nagle działa macie też tak??? aaa wcześniej odpaliłem synchronizację plików

Ja mam za to inny problem. Kolega kupił MW2, zainstalował, ale mu się znudziło. No to pożyczył mi hasło i login do konta, ale ja nie mogę ściągnąć MW2(brak takiej opcji)?!

Jeśli chodzi o mój problem to już został rozwiązany - kolega podał złe konto. :)

Co do gry to po 30min grania muszę powiedzieć że to takie MW(1) tyle że z nieco żywszą akcją. Reszta ta sama. Ogólnie bez szału.

Co do gry to po 30min grania muszę powiedzieć że to takie MW(1) tyle że z nieco żywszą akcją. Reszta ta sama. Ogólnie bez szału.

Nie zgadam się :) różni się i to dość mocno. Dynamika to jedno ale zwroty akcji to co innego, gra w kilku miejscach potrafi zaskoczyć i to całkiem zdrowo. Jeżeli chodzi o grafe i szczegóły to też jest zupełnie co innego niż pierwsza część.

Nie zgadam się :) różni się i to dość mocno. Dynamika to jedno ale zwroty akcji to co innego, gra w kilku miejscach potrafi zaskoczyć i to całkiem zdrowo. Jeżeli chodzi o grafe i szczegóły to też jest zupełnie co innego niż pierwsza część.

wez mnie nie rozsmieszaj. poprawiona graficznie jedynka z gorszym singlem ( w CoD4 single byl swietny ). faktycznie zaskakuje, jak przez lagi ktos mnie zabije mimo, ze to ja wczesniej strzelalem.

faktycznie zaskakuje, jak przez lagi ktos mnie zabije mimo, ze to ja wczesniej strzelalem.

To na czym Ty grasz :):)

poprawiona graficznie jedynka z gorszym singlem ( w CoD4 single byl swietny )

Jak widać zdania są podzielone, ja jednak będę obstawał przy swoim.

Steam zaczął pobierać update, który ma się ściągać 20h -coś nie tak, macie jakieś pomysły?

Przerwij pobieranie ,włóż na nowo płytę 1 gdzie pojawi się już opcja graj

i zainstaluj ponownie ,później 2 płyta i już :)

Jeśli nie uda się za pierwszym razem spróbuj ponownie.

A teraz zadanie dla samobójców ^^

Tzn. chodzi o kolosy :P - tą misję z 15 na platformie wiertniczej już przeszedłem (o dziwo :sciana:), ale za chiny ludowe nie wiem jak za pomocą ładunków wybuchowych i noża pokonać ich 10... :D

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...