maciek1o3s 6 Napisano 28 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 W tym temacie możecie zgłaszać swoje problemy związane z grą Call of Duty: Modern Warfare 2. Jeśli masz problem z przejściem jakiejś misji pisz w tym temacie. Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Powiedzcie jakie bronie oprócz Beretty są skuteczne przeciwko kolosom (ang. Juggernaut) :help: Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Powiedzcie jakie bronie oprócz Beretty są skuteczne przeciwko kolosom (ang. Juggernaut) :help:Granatnik mu dobrze robi, wiem bo rozwaliłem skubańca ku swojemu zdziwieniu Link to post Share on other sites
maciek1o3s 6 Napisano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Desert Eagle, w czasie wczytywania lvl. było info Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Desert Eagle, w czasie wczytywania lvl. było info To wiem, tak samo jak z Berettą Tylko trzeba trochę w niego postrzelać, żeby był jakiś efekt Lepszy jest granatnik lub Claymore jeśli jest Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Z noża gnoja!! Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Z noża gnoja!!Próbowałeś Bo ja nawet nie zdążam do niego podejść Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 W MW2 nie próbowałem, ale w CoD4 to działa Spróbuj z Dead Silence(nazwa z CoDa4) po PL chyba Głucha cisza czy coś takiego Ale w MW2 można rzucać noże więc nawet nie trza podchodzić Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 jaka pompa dziś mi się zaktualizował steam i mw2 przez parę dni nie miałem neta grałem sobie w single offline dziś włączyłem steam poszły update i coo yyyy multi po włączeniu zawiecha na 20sekund myszka nie daje znaków życia a nagle działa single to samo czarny ekran cisza.... i nagle działa macie też tak??? aaa wcześniej odpaliłem synchronizację plików Link to post Share on other sites
maciek1o3s 6 Napisano 2 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Ja zawsze bez synchronizacji odpalam Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Ja mam za to inny problem. Kolega kupił MW2, zainstalował, ale mu się znudziło. No to pożyczył mi hasło i login do konta, ale ja nie mogę ściągnąć MW2(brak takiej opcji)?! Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ludzie ... trzymajcie mnie... !!! usunalem calla bo normalnie mnie krew zalewala z tym zawieszaniem przy starcie !!! wrzucilem od nowa i co grac nie moge !!! w multi jakies blad z regionem / jezykiem a single sie zawiesza zajebiiiiiiscie Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Kupię za 20zł z passami do konta Steam Link to post Share on other sites
maciek1o3s 6 Napisano 3 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Steam zaczął pobierać update, który ma się ściągać 20h -coś nie tak, macie jakieś pomysły? Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 O_I jużmnie zaczyna denerwować steam napisałem majla do tego całego bałaganu jak nie dostane bana bedzie cudownie takiej ilości fucków i shitów jeszcze chyba nie widzieli Link to post Share on other sites
maciek1o3s 6 Napisano 3 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Odpiszą, że Cię nie zrozumieli Link to post Share on other sites
DavO 1 Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Steam zaczął pobierać update, który ma się ściągać 20h -coś nie tak, macie jakieś pomysły? Może pokazywało 20h na łączu 20kb/s? U mnie też tak czasami jest, a szybciej się ściągnie. Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Jeśli chodzi o mój problem to już został rozwiązany - kolega podał złe konto. Co do gry to po 30min grania muszę powiedzieć że to takie MW(1) tyle że z nieco żywszą akcją. Reszta ta sama. Ogólnie bez szału. Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Co do gry to po 30min grania muszę powiedzieć że to takie MW(1) tyle że z nieco żywszą akcją. Reszta ta sama. Ogólnie bez szału.Nie zgadam się różni się i to dość mocno. Dynamika to jedno ale zwroty akcji to co innego, gra w kilku miejscach potrafi zaskoczyć i to całkiem zdrowo. Jeżeli chodzi o grafe i szczegóły to też jest zupełnie co innego niż pierwsza część. Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Co do gry to po 30min grania muszę powiedzieć że to takie MW(1) tyle że z nieco żywszą akcją. Reszta ta sama. Ogólnie bez szału.Nie zgadam się różni się i to dość mocno. Dynamika to jedno ale zwroty akcji to co innego, gra w kilku miejscach potrafi zaskoczyć i to całkiem zdrowo. Jeżeli chodzi o grafe i szczegóły to też jest zupełnie co innego niż pierwsza część. wez mnie nie rozsmieszaj. poprawiona graficznie jedynka z gorszym singlem ( w CoD4 single byl swietny ). faktycznie zaskakuje, jak przez lagi ktos mnie zabije mimo, ze to ja wczesniej strzelalem. Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 faktycznie zaskakuje, jak przez lagi ktos mnie zabije mimo, ze to ja wczesniej strzelalem.To na czym Ty grasz poprawiona graficznie jedynka z gorszym singlem ( w CoD4 single byl swietny )Jak widać zdania są podzielone, ja jednak będę obstawał przy swoim. Link to post Share on other sites
Irek. 0 Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Steam zaczął pobierać update, który ma się ściągać 20h -coś nie tak, macie jakieś pomysły? Przerwij pobieranie ,włóż na nowo płytę 1 gdzie pojawi się już opcja graj i zainstaluj ponownie ,później 2 płyta i już Jeśli nie uda się za pierwszym razem spróbuj ponownie. Link to post Share on other sites
maciek1o3s 6 Napisano 6 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Znów update 20 h ;/ Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 A teraz zadanie dla samobójców Tzn. chodzi o kolosy - tą misję z 15 na platformie wiertniczej już przeszedłem (o dziwo ), ale za chiny ludowe nie wiem jak za pomocą ładunków wybuchowych i noża pokonać ich 10... Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 o tak: Link to post Share on other sites
Recommended Posts