Skocz do zawartości

Monitor 300-350zł

Recommended Posts

Cóż, stary monitor sie popsuł i coś jest potrzebne. Środków nie mam więcej, niestety.

Nie wiem co lepsze, led czy lcd - pomóźcie wybrać.

Chciałbym conajmniej 18.5/19cala, i najlepiej by rozdzielczość była chociaż 1600x900, a także wejscie cyfrowe DVI ...

Ostatecznie moga być używki, bo troche wymagam :P

Właśnie mam okazje kupić Samsunga LW2253 tylko że bez gwarancji, lecz cały sprawny, no i ten wyżej phillips który już też sobie wypatrzyłem.

Możecie polecić co sie bardziej opłaca ? :>

Jednak 22 cale i 1680x1050 troche przyciąga do siebie, no ale jednak używka :/

Dobry moniotrem dla cb bedzie monitor Monitor genialny!!!!

Poprzedni monitor tej firmy męczyłem przez 11 lat bez awarii i nadal by służył gdyby nie uszkodzenie jednego gniazda wyjściowego. Ten model jest genialnie energooszczędny (bodajże 15-25W), zajmuję tylko odrobinę miejsca i jest super płaski, jakość obrazu jak zwykle w AOC pierwszorzędna. Nie ma chyba lepszego za te pieniądze...

8 września kupiłem Philips 20" LED 206V3LAB za 378 zł. Teraz widzę ceny troszkę podskoczyły.

Pracowałem na nim 2 dni, oceniam go pozytywnie (aczkolwiek dla mnie za mały). Pracownik, który teraz ma go od 2 tygodni powiedział, cytuję "Trochę musiałem go przyciemnić, ale już jest OK".

Masz tam 1600x900, dsub, dvi (daja tylko kabel dsub), bez hdmi, głośniki.

Edytowane przez yashek

Ja ostatnio miałem podobny problem. Postanowiłem zmienić swojego starego crt na coś nowszego, jednak nie chciałem wydawać mnóstwa kasy. Po chwili researchu padło na http://www.nokaut.pl/monitory-led/samsung-s19a300n.html. Może parametry nie są jakoś mocno porażające, ale w tej cenie trudno jest dostać coś nowego i jednocześnie bardzo dobrego. Pracuję w rozdziałce 1366 na 768 i ogólnie monitorek sprawuje się bardzo dobrze. Plus do tego mam roczną gwarancję, więc wolałem kupić to, niż ryzykować z czymś używanym. Pracuję na nim już tydzień i nie mam najmniejszych zarzutów. Zobaczymy, co będzie dalej. Pozdro

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...