tabalt0912 0 Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witam, sciagnalem z internetu windowsa 7 ultimate angielska wersje w jednym pliku iso, w jaki sposob mam to nagrac na plyte aby byl rozruch z dysku cd na nowym kompie po wlozeniu plyty. Posiadam oryginalny cd-key z uczeli od studenta, wiec NIE JESTEM PIRATEM;), prosze o odpowiedzi. p.s. otowrzxylem w demonie, otworzylem dysk-naped, i skopiowalem wszystkie pliki ktore w nim sa na dysk twardy, czy wystarczy je teraz nagrac na plyte i beda startowac normalnie po wlozeniu do noweg pc? Cytuj Link to post Share on other sites
helfi 82 Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 zakładam ,że korzystasz z nero express powinieneś wybrać "nagraj obraz płyty" Cytuj Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 na uczelniach dają wersje professional a nie ultimate Cytuj Link to post Share on other sites
DavO 1 Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Spróbuj nagrać na płytę programem ImgBurn, sam taki użyłem do nagrania Windows 7 Enterprise na płytę i wszystko działało Cytuj Link to post Share on other sites
Pfourul 0 Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Nie zaleznie jakiego prog uzywasz do nagrywania plyt powien on skojarzyc ze soba pliki z rozszerzeniem .iso i automatycznie wyplic plyte bez potrzeby grzebania sie w tym Cytuj Link to post Share on other sites
tabalt0912 0 Napisano 27 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 ROzumiecie o co mi chodzi???? Mam juz na dysku iso, oraz rozpakowane iso. Mam nagyrwac na plyte - dvd z danymi - obraz iso, czy te pliki wypwakoane z obrazu iso, co mi wystartuje w rozruch dysku ???? Cytuj Link to post Share on other sites
Milk83 0 Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 no wiec.. obraz iso instalujesz w emulatorze stacji dysków np przy pomocy programu daemon tools. Nastepnie w programie nagrywającym płyty powiedzmy Nero >kopiuj DVD tyle w temacie pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Pfourul 0 Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Zainstaluj obraz iso Cytuj Link to post Share on other sites
tabalt0912 0 Napisano 27 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 No i potem bios odczyta format ISO? nigdy z czyms takim sie nie spotkalem... ale skoro tak twierdzicie... tak zrobie JESZCZE JEDNO CZY JAK ZAINSTALUJE WINDOWSA XP 32bitowego, to bede mogl zainstalowac wind 7 potem majac uruchomiony system ( bez rozruchu dysku, klikajac ikonke setup-zeby z pulpitu juz sam komputer dzialal/instalowal.) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts