krychu2007 26 Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Witam wszystkich. Ostatnio wymuszona była na mnie przesiadka z Win 7 Professional 32 bit na Win 7 Ultimate 64 bit. I tu pojawia się problem. Jakoś dwa tygodnie po tej zmianie kolega przyniósł mi pliki na pen drive i okazuje się ze komputer nie przeczyta mi żadnego dysku flash, niezaleznie czy to pen drive czy tysk 1 tb . Spotkał się kiedyś ktoś z czymś takim? Nie jest to wymuszone przez sterownik analogowy? GA-MA770UD3 x4 965 3 gb ram 7850hd Cytuj Link to post Share on other sites
lukasz.jakubek 1 Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Witam wszystkich. Ostatnio wymuszona była na mnie przesiadka z Win 7 Professional 32 bit na Win 7 Ultimate 64 bit. I tu pojawia się problem. Jakoś dwa tygodnie po tej zmianie kolega przyniósł mi pliki na pen drive i okazuje się ze komputer nie przeczyta mi żadnego dysku flash, niezaleznie czy to pen drive czy tysk 1 tb . Spotkał się kiedyś ktoś z czymś takim? Nie jest to wymuszone przez sterownik analogowy? GA-MA770UD3 x4 965 3 gb ram 7850hd Na pewno nie jest to związane z "sześćdziesięcioczterobitowością". Jak objawiał się problem? Co to jest sterownik 'analogowy'? Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17834 Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Może to nie problem systemu tylko sprzętowy ? Na żadnym porcie USB nic nie działa ? Cytuj Link to post Share on other sites
krychu2007 26 Napisano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2012 No windows 7 64 potrzebuje miec wszstkie sterowniki podpisane cyfrowo. Porty usb dzialaja. Np moge podlaczyc pada lub telefon bez problemu ale sa to urzadzenia do ktorych musialem wgrac sterowniki. Dyski wymienne nie dzialaja pod zadnym z portow. Na obudowie i na plycie. Cytuj Link to post Share on other sites
lukasz.jakubek 1 Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Widać je w menedżerze urządzeń po podłączeniu? Dziwię się, nie miałem żadnych takich problemów na żadnym z moich Win7 64. Tyle że to Home i Pro... Ale to nie powinno stanowić różnicy. Cytuj Link to post Share on other sites
krychu2007 26 Napisano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Widac, potrafi rozpoznac nawet nazwe urzadzenia lecz nie potrafi dobrac zadnego sterownika. Cytuj Link to post Share on other sites
lukasz.jakubek 1 Napisano 29 Września 2012 Udostępnij Napisano 29 Września 2012 A próbowałeś po prostu poszukać takiego sterownika? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts