Skocz do zawartości

Eizo Foris 2333 [Mini Recenzja]

Eizo FS 2333  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Przydała wam się ta mini recenzja?

• Tak, bardzo mi pomogła
      1
    • Przydatne
      7
    • Nie , w ogóle mnie to nie zainteresowało
      2

Recommended Posts

Witam wszystkich tak jak obiecałem zrobiłem dla was tą mini recenzje.

(Dokładne parametry monitora możecie poczytać na stronie producenta- głownie skupiłem się tutaj na czymś innym a mianowicie na prezentacji Eizo Forisa 2333)

Przepraszam was za jakość ale jak na złość zepsuła mi się kamera i byłem zmuszony kręcić telefonem całość, oraz nie miałem internetu 2 dni ;) (jakaś awaria)

:right: :right: :right: :right: :right:

Edytowane przez XtreLu

Spoko rzeczywiste pomyliłem się xD ale to pewnie wynika ze zmęczenia

Co do testów jestem jak najbardziej zgodny z Tobą. Tylko powiedz jakie testy chciał byś widzieć abym mógł je przeprowadził ;)

( a co do panelu PLS to jestem w 98% pewny tego że taki właśnie jest - informacje mam te od supportu serwisowego eizo)

Edytowane przez XtreLu

afaik szajsung jeszcze nie zaczął ich sprzedawać plus zarówno na eizo.pl jak i eizo global piszą, że jest na IPS natomiast łatwo to sprawdzić, jak dobre ma kąty? czy jak popatrzysz na niego prawie całkiem z boku obraz się zamgli/straci kontrast czy nie?

co do testów, prosty PixPerAn złap rajdówkę przy tempie 8 i 10 i pokaż screeny

chętnie bym też zobaczył input lag, ale pewnie nie masz pod ręką żadnego CRT

Jeżeli to co mówisz jest prawdą to pewnie jakiś wstawiony pracownik po sake powiedział mi że to pls :DWiesz co aż nie mogę w to dowierzyć jak kolwiek się na niego patrze czy to z góry,dołu czy też pod bardzo szerokim kątem to i tak czy siak różnicy w kolorach nie widzę najmniejszej... (aż dziwne ^^ )

Edit: miałeś racje to czysty IPS czyli cały filmik muszę usunąć bo bzdury w nim mowie w pewnym sensie ;p

Edytowane przez XtreLu
  • 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
  • 10 miesięcy temu...