Skocz do zawartości

Gts 450 czy sie opłaca

Recommended Posts

Witam wszystkich.

Jestem tu nowym użytkownikiem tego forum, chciałem się zapytać czy opłaca się kupić karte graficzną gts 450 dlatego iż już wytłumacze gram w gry komputerowie jak każdy nastolate ale używam też programów takich jak Adobe Photoshop cs5 czy Flash cs5 jestem dokładnie webmasterem.Gram w takie gry jak battlefield,need for speeed,może kiedyś call od duty modern warfare 2 lub 3.Obecną karte graficzną jaką posiadam jest zintegrowana moja poprzednia to GT220 odpaliłem na niej Battlefield Bad Company 2 ale teraz zamówiłem GT430 jak czytałem nie jest to za dobra karta grafiki więc postanowiłem cofnąć transakcje na Allegro nie wiem jeszcze czy Firma się zgodzi na anulowanie transakcji ale zobacze bo przemyślałem to i mam zamiar kupić GTS'a 450 zamiast GT430 bardziej by mi się to opłacało moim zdaniem i teraz jest pytanie Albo kupie niestety GT430 jak mi firma przyśle nazbieram pieniądze sprzedam GT 430 i kupie GTS 450 czy nazbieram pieniędzy i kupie GTS 450 ale jest jeszcze jeden problem czy mój komputer uciągnie tą grafike mój sprzęt to:

Procesor - Intel Pentium Dual Core E6300 2.8Ghz (2 rdzenie)

Ram - 2GB Good Ram cl5

Karta Grafiki - Zintegrowana (Jak mówiłem)

Zasilacz - 500w A80 Chieftec

Płyta Główna - Asus p5g41- m si (S 775)

I jeszcze takie małe pytanko z innej baczki czy ta firma jest dobra bo zamówiłem tam GT 430 http://allegro.pl/gainward-geforce-gt430-1gb-1024mb-ddr3-700-1400-i2625476214.html

Gość DANNY__79

czy opłaca się kupić karte graficzną gts 450

ano ano -- w porównaniu z gt430, gts450 to bardzo fajny gpu. Można już sporo na nim zrobić, a nie suszy kieszeni z $ bardzo.

Procesor - Intel Pentium Dual Core E6300 2.8Ghz (2 rdzenie) Ram - 2GB Good Ram cl5

Zainwestuj jeszcze w 2 lub 4 GB ram i będzie jeszcze fajny komp