cyrix133. 30 Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Crysis to jedna z niewielu gier gdzie karty AMD wypadaja tak dobrze. Oczywiscie jesli podam wykres z wydajnoscia w bf3 to zostanie mi zarzucony brak obiektywizmu, pomimo ze zawsze moje posty sa obiektywne. Skoro 7850 wypada prawie tak samo dobrze jak gtx660 w tym tescie to swiadczy tylko o tym, ze gtx660 jest bardzo mocna karta bez wpadek wydajnosciowych. Cytuj Link to post Share on other sites
Adonim85 205 Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 tez moge podac wykres w b3 ale to juz jutro. W koncu sam te testy robie Crysis to jedna z niewielu gier gdzie karty AMD wypadaja tak dobrze. Oczywiscie jesli podam wykres z wydajnoscia w bf3 to zostanie mi zarzucony brak obiektywizmu, pomimo ze zawsze moje posty sa obiektywne. Skoro 7850 wypada prawie tak samo dobrze jak gtx660 w tym tescie to swiadczy tylko o tym, ze gtx660 jest bardzo mocna karta bez wpadek wydajnosciowych. tyle ze w Crysisie 2 to 660 jest lepsza od 7850, chyba że tyczy to kart typu 7950 lub 7970. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts