szyziu 0 Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Witam Od kilku dni jestem posiadaczem tej karty, niestety nie chce mi działać pod Windowsem 7. System wykrywa sieci ale przy próbie podłączenia wyskakuje błąd Próbowałem kilka innych sterownikółw na tym chipsecie ale żaden z nich nic nie zmnienia. Czy zna ktoś jakieś działające sterowniki na ten chipset pod system Windows 7. Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 "Sieci" tzn. masz kilka sieci? Znasz do nich hasła? Jesteś pewien że można się do nich podłączyć? Cytuj Link to post Share on other sites
szyziu 0 Napisano 27 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Mam w domu sieć bezprzewodową do której podłączone jest kilka sprzętów bez problemu. Hasło napewno jest dobrze wpisywane. Po za tym w pobliżu widzi sieci sąsiadów ale haseł do nich nie znam Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Jaki Windows masz konkretnie? RC, RTM, czy jakis inny? Legalny czy nielegalny? Cytuj Link to post Share on other sites
Seadog 0 Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witam (...) przy próbie podłączenia wyskakuje błąd (...) Jakiś konkretny błąd, czy ot, taki sobie ogólny? Cytuj Link to post Share on other sites
szyziu 0 Napisano 27 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Windows 7 Home Premium orginalny. Komunikat który wyskakuje wygląda następująco: "system windows nie mógł nawiązać połączenia z siecią" Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts