Skocz do zawartości

Recommended Posts

Uuuu rzeczywiście 748K już wszędzie teraz w nowej rewizji. A taka fajna myszka z niej była :)

Kojarzyłem jeszcze ciekawą, tanią myszkę i ją znalazłem na szybkości Cooler Master Storm Xornet. Za 7 dyszek można ją dorwać ale w szczególach się nie wypowiadam bo jak widać nie jestem na bieżaco i znów polecę coś niegodnego polecenia. W każdym bądź razie można się jej przyjrzeć i poczekać na opinię innych :)

Też przyłączam się do tematu, moja myszka powoli umiera i potrzebuje czegoś lepszego.

Zna ktoś coś sprawdzone do gier? Głównie Battlefield 3, Dota 2 - więc przydało by się kilka dodatkowych przycisków (jeśli jest taka możliwość w tej cenie).

Do 100zł to zostaje właściwie x760h, ewentualnie IE, WMO, ale ze względu na 400dpi nie nadaje się dla HSP.

Ten xornet niby jest w porządku, ale rozdzielczość po wyżej 1000dpi jest interpolowana oraz ma lekkie problemy z precyzją.

Najbardziej opłacalną myszką obecnie jest g400v2, genialna precyzja, kształt ma identyczny co jej poprzednik mx518, a wszystko przy relatywnie niskiej cenie :).Należy pamiętać, żeby szukać wersji v2 (nowa rewizja), bo starsza ma predykcję (przyciąganie kątowe).

Dla bardziej zainteresowanych:

http://forum.pclab.pl/topic/730978-Jestem-GRACZEM-i-szukam-najlepszej-dla-siebie-myszki/

Bebechy ma w porządku. Jednak jest mała i symetryczna, dla większości ludzi niewygodna, moim zdaniem g400v2 powinien leżeć dużo lepiej w łapie.

Trzymałeś ją i pasowała Ci? Porównywałeś z innymi?

Jeśli tak to bierz :P

Edytowane przez Cacek93
Gość rezerwuar

Bebechy ma w porządku. Jednak jest mała i symetryczna, dla większości ludzi niewygodna, moim zdaniem g400v2 powinien leżeć dużo lepiej w łapie.

Trzymałeś ją i pasowała Ci? Porównywałeś z innymi?

Jeśli tak to bierz :P

Jak poznać, że to v2?