Fansstee 0 Napisano 20 Września 2012 Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Witam, pytanie tak jak w temacie. Wejście w kompie standardowo jack 3.5mm w kinie domowym natomiast 2x chinch. Byłem zmuszony do przestawienia kina w inne miejsce i nie mam teraz możliwości połączenia przewodem z komputerem, odległość nie jest daleka bo 3-4m. Jeśli istnieje taka możliwość to jakie by były koszty? Chyba że była by możliwość zrobienia czegoś takiego samemu w miarę prosty sposób. Jeśli zły temat proszę o przeniesienie Cytuj Link to post Share on other sites
mi96 384 Napisano 20 Września 2012 Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Bezprzewodowe połączenie w tym przypadku jest bez sensu. Kup po prostu taki kabel: http://www.djshop.pl/k12,kable/i2551,proel,proel-dh520-stereo-mini-jack-m-2-x-rca-m-5m.html Cytuj Link to post Share on other sites
Fansstee 0 Napisano 20 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Myślałem o połączeniu kablem, ale musiał bym go przełożyć przez środek pokoju. Pod listwami było by z 15 m i wiązało by się to z odstawianiem wielu przedmiotów od ścian na czas przekładania. Połączenie bezprzewodowe było by wygodne jeśli były by to tylko "wtyczki" a nie jakieś dodatkowe urządzenia ( wyjmuje z stacjonarki podłączam do laptopa w pokoju obok czy nawet na łóżku i mogę słuchać z kina a jak będę miał przewód takiej możliwości nie bedzie....) Cytuj Link to post Share on other sites
mi96 384 Napisano 20 Września 2012 Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Oczywiście istnieją takie urządzenia, ale koszt to wydatek około 500 zł. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts