gustine 1003 Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 (edytowane) Dużo gram, dużo pisze, czarny kolor, wygodna Opis moze i nie wylewny ale powinno wystarczyc Moje typy : 1) Sidewinder x4 2) Logitech g105 3 ? Edytowane 19 Września 2012 przez gustine Cytuj Link to post Share on other sites
madith 2 Napisano 20 Września 2012 Udostępnij Napisano 20 Września 2012 moze http://www.saturion.pl/product/66495/Sprzet_komputerowy/Peryferia/Razer_Arctosa_Silver_Edition.html ?? Osobiscie tez duzo gram/pisze ale od lat uzywam Logitecha Internet PRO (http://www.delllow.com/keyboard-usb-logitech-internet-pro-klawiatura-black-czarna-azerty-uklad-francuski-france.html ) i nigdy nie narzekalem na brak wygody czy mala funkcjonalnosc ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia Cytuj Link to post Share on other sites
mi96 384 Napisano 20 Września 2012 Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Sam posiadam Sidewinder X4 i serdecznie polecam. Świetna klawiatura, bardzo wygodna. 3 tryby podświetlenia, klawisze makro oraz multimedialne. Jak dla mnie świetny wybór w tym przedziale cenowym Cytuj Link to post Share on other sites
Fansstee 0 Napisano 20 Września 2012 Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Osobiście polecił bym Ci Razer Lycosa, jest po prostu idealna pracuje na niej od ponad 2 lat i mam tylko jedno zastrzeżenie no może 2 (* raz na jakiś czas się zawiesza i nie działają niektóre klawisze, ale wystarczy wyciągnąć wtyczkę i podłączyć ponownie i działa git *druga "wada" to klawisze na wysoki połysk, strasznie na nich widać odciski i inne brudy. Jest też wersja matowa, wiec mogę mieć pretensje tylko do siebie że nie wziąłem tamtej Super wygląda (wg. mnie) i jest wygodna. Jeśli Razer Arctosa sprawuje się tak dobrze jak Lycosa to bierz bez zastanowienia. Różnią się one tylko podświetleniem (Arctosa go nie ma) i tym że Lycosa ma wejście USB + 2 jacki na mikrofon i słuchawki z tyłu (Arctosa oczywiście ich nie ma) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts