Yuron 0 Napisano 18 Września 2012 Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Mam pytanie w związku z powyższym "fryzjerem". Otóż mam go obecnie na starym Athlonie 4000+ na s.939. Mam pytanko czy idzie go postawić na jakiejś obecnie stosowanej płycie ? Może nie warte to zachodu lub nie bezpieczne ? Od kilku lat spisuje się świetnie z wyłączonym wiatrakiem bo wychodziło na to że zbędnie się kręci. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Przecież to "chucherko" to ledwo alternatywa dla boxa jest a poza tym wentylatora w nim nie wymienisz (a na pewno po kilku latach pracy zbyt cicho nie pracuje ). Cytuj Link to post Share on other sites
Yuron 0 Napisano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2012 (edytowane) Sorki chodzi o Freezer 64 pro, a ten chucherkiem nie jest Wiatraczek da się spokojnie wymienić, a i ten oryginał był używany może z 2 tygodnie. Paka jest na tyle dobrze wietrzona, że wystarcza jak dotąd. Kwestia czy da się ko postawić na czymś na AM3 czy FM1 ? Edit Wg strony producenta da się ? ciekawe. Edytowane 19 Września 2012 przez Yuron Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 20 Września 2012 Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Jak masz taki montaż jak tutaj, to da się i na inne sockety montować 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Yuron 0 Napisano 20 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Dokładnie taki mam. Jeżeli zdecyduję się na AMD'ka to spróbuję go pewnie założyć, bo jak czytam boxowe coolery AMD dają trochę po uszkach Dzięki za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Nie ma sprawy Powodzenia. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts