radarc 0 Napisano 18 Września 2012 Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Witam mam pytanie odnośnie myszki bezprzewodowej. Czy ktoś może mi polecić myszkę która będzie miała zasięg ok. 7+ metrów. Sygnał musi być silny bo na drodze jest kilka ścianek i innych przeszkód. Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 18 Września 2012 Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Zły dział. Nikt Ci nie zagwarantuje, że mysz będzie działać przez takie przeszkody, bo raczej rzadko kto w ten sposób ich używa. Z tańszych to coś od microsoft wireless desktop, a z droższych tylko g700. Pamiętaj, że granie na bezprzewodowej myszce w fps'y nie jest fajne głównie przez input laga, poza tym nie ma dobrych modeli bez kabla (jeśli chodzi o granie). Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 18 Września 2012 Udostępnij Napisano 18 Września 2012 http://forum.benchmark.pl/topic/57754-przeczytaj-zanim-napiszesz-w-tym-dziale/ Cytuj Link to post Share on other sites
errorplus 22 Napisano 18 Września 2012 Udostępnij Napisano 18 Września 2012 g700 całkiem dobrze sprawdza się w graniu, ale przez tyle przeszkód to nie mam pojęcia. Cytuj Link to post Share on other sites
Szczyrczek 11 78 Napisano 18 Września 2012 Udostępnij Napisano 18 Września 2012 raczej nie ma takiej myszki Cytuj Link to post Share on other sites
radarc 0 Napisano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Przepraszam za post w nie odpowiednim miejscu =] A wracając do myszki to nie chodzi żeby grać tylko żebym mógł sterować kompem który jest podłączony do tv w drugim pokoju. Cytuj Link to post Share on other sites
mattax 25 Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 (edytowane) 7m metrów to nie wiem ja tak mam ale odległość to 2-3m na drodze jest jedna ściana, i jakoś to wychodzi, lepiej zainwestuj w przedłużacz usb i podciągnij kabelek z odbiornikiem w okolice, ja używam logitech m235 i potrafi szarpać nie wiem czy to wina słabych już baterii, mi to wystarcz aby odpalić film czy TV Edytowane 19 Września 2012 przez mattax Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts